- Dette vinner de

Søgne FK - Vigør 3-1 (1-1), herrenes 4. divisjon. Søgne Stadion.

- Dette vinner de. De følger kampplanen og har full kontroll i forsvar. Det eneste jeg lurer på er hvor mye juling Jarle Rogstad skal få før han får frispark. Jeg pleier sjeldent å klage på dommeren, men dette var 80-20 dømming mot oss, sa «gamletrener» Svein Enersen til N247 i pausen.
Leder treninger
Han fikk rett, og selv om han benekter å være en del av trenerteamet, kan han ikke komme unna det faktum at han er tilstede på noen treninger med laget, og leder dem.
- Jeg legger litt spillerplaner, det skal jeg innrømme, sa han.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Engasjert: «Gamletreneren» Svein Enersen (mørk jakke) fulgte spent med under Søgne-herrenes kamp onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Oppvisning
Kveldens kamp var en oppvisning fra Søgne-herrene når det gjelder vilje, glød og ikke minst å jobbe for lagkameratene.
Intensiteten var der i samfulle 90 pluss fem minutter og det er ingen tvil om at det beste laget vant.
- Trenerne (de offisielle), Ditlef Ueland og spillende trener Jarle Rogstad var storfornøyde og mente at denne kvelden var bedre enn morgendagen.
- Fest
- Du må takke alle tilskuerne, cirka 100 i tallet, for at de ble med og gjorde kvelden til en fest, sa Rogstad til N247 etter å ha fått juling i 45 av de 95 minuttene kampen varte.
Han var overraskende nok like blid, stort sett, hele serierunden.
Målene
1-0 målet kom etter tre minutters spill og i Søgnes første angrep. Innlegget til Thomas Candasamy var perfekt og spissen kunne sette ballen enkelt i mål. Utlikningen til Vigør kom i det 27. minuttet etter et flott angrep fra gjestene.

Trenerteamet, Jarle Rogstad (t.v.) og Ditlef Ueland (t.h.) «tyner» Lasse Fardal etter 2-1 scoringen tidlig i 1. omgang. (Foto: Nicolai Prebensen).
Banens beste, i følge en jury, var Lasse Fardal som i tillegg til å løpe i 95 minutter scoret vakkert på langskudd fem minutter etter pause. Espen Eriksen var ikke dårligere enn at han også måtte vise seg frem etter å ha spilt ett minutt av kampen og scoret etter en retur fra en Vigør-spiller rundt 13 minutter før kampslutt.
Klatrer
Søgne-herrene har nå klatret fra bunnen av tabellen til syvendeplass med 8 poeng på syv kamper. Neste hjemmekamp er mot Jerv 2 4. juni. Tabelltopp innehar Lyngdal med 18 poeng på samme antall spilte kamper.
Sist oppdatert 16.05.2018 klokken 22:57 av Nicolai Prebensen
Scoret etter ett minutt på banen: Espen Eriksen får ballen etter en retur og får god tid på seg til å score. - Jeg trenge den tiden, sa han lattermildt etter kampslutt. (Foto: Nicolai Prebensen)