Det var Gerhard Aamodt (t.v.) i Aamodt VVS og Christopher Holskog (t.h.) i Per Try AS som utfordret næringslivet i Søgne til å kjøpe hele loddbøker i Søgne Skolekorps´hyttelotteri. I midten Bjørn- Tore Kjær i korpset. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

- Full respons, helt fantastisk

  Nicolai Prebensen
  16. mai 2018
  14:21
Etter at dere skrev om utfordringen fra Per Try og Aamodt VVS tok loddsalget nærmest av. Det var full respons og de som ble kontaktet sa ja umiddelbart. En av bedriftseierne la til og med inn hele 10.000 kroner i potten uten å blunke, sier Bjørn-Tore Kjær om årets loddsalg til Søgne Skolekorps. Loddsalget har kun én premie, en hytte til en verdi av 150.000 kroner.

Loddsalget avsluttes i morgen 17. mai og vinneren av luksuslekehytta offentliggjøres onsdag 23. mai.- Det er aldri gøy å tigge, men denne gangen var jobben enkel. Alle jeg ringte sa ja, og selv om budsjettene forlengst var satt ville alle finne plass til skolekorpset. Det var rundt 10 selskaper i bygda som ble oppfordret av Christopher Holskog og Gerhard Aamodt, men flere andre selskaper tok kontakt med oss og kjøpte hele loddbøker.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Tor Sigve Stangeland (t.v.) og Jahn Ivar Systad har brukt nærmere 300 arbeidstimer på luksuslekehytta som kan bli din hvis du kjøper lodd i Søgne Skolekorps store lotteri. 17. mai er siste sjansen. (Foto: Nicolai Prebensen).

100.000 kroner
- Dette betyr rundt 100.000 friske kroner til en slunken korpskasse, og det hadde ikke vært mulig uten den gjengen av næringsdrivende og privatpersoner som har bruk tid, krefter og midler til å bygge hytta. Jeg vil gjerne få takke alle sammen, inkludert korpsmedlemmene som har vært på dørene til folk i bygda.

- Det blir en fin 17. mai i morgen, avslutter Kjær.

Hyttepremien ble ferdig 29. november og har siden stått på torvet på Tangvall. I morgen 17. mai er det siste sjanse til å kjøpe lodd på hytta til en verdi av 150.000 kroner. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no