Innsendt
Songdalen Frikirke inviterer alle familier til SuperSøndag 27. mai. (Foto: Tor Marius Markussen)

«SuperSøndag» i Songdalen

  Nicolai Prebensen
  15. mai 2018
  17:37
Av Tor Marius Markussen

I de siste årene har Songdalen fått mange nye innbyggere til bygda, både fra innland og utland. Alle trenger vi en plass å føler oss hjemme, og godt ivaretatt. 

Songdalen Frikirke vil derfor invitere både våre nye naboer og alle sambygdinger til vår flotte kirke, for å vise at i vår kirke satser vi stort på både inkludering og aktiviteter for både familier, barn og ungdom. Hos oss er det rom for mye sang og lek,  og vi har tilrettelagte aktiviteter for store og små hele uken - gjennom hele året. Alt fra ungdomssamling Connect, Awana søndagsskole, KRIK/FunKRIK, Frikirke speidergrupper, Høstmesse, cellegrupper og andre grupper for folk i alle aldre. Vi har også gudstjeneste med kirkekaffe så godt som hver gang, et godt brukt tilbud for mange nye tilflyttere og familier i bygda. 
 
SuperSøndag
Søndag 27. mai kl. 11:00 drar Songdalen Frikirke derfor i gang en SuperSøndag for alle familier i Songdalen og omegn.

Vi rigger til med sang og musikk fra utescene, to hoppeslott, barneleker og aktiviteter for alle aldre. Det blir kiosksalg, men arrangementet er ellers gratis for alle barn.

Inkludering
Dette arrangementet er et viktig bidrag til inkludering for de som ikke har så mange rundt seg, og et trygt sted for familier med barn og ungdom.

Plakaten til Songdalen Frikirke i forbindelse med arrangementet 27. mai. (Foto: Songdalen Frikirke)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no