Trenerne Jarle Rogstad (t.h.) og Ditlef ueland i Søgne FK lover storkamp på Søgne stadion onsdag kveld. Gratis og nestengratis servering blir det også. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Inviterer til vaffel, pølse, kaffe og is-fest på Søgne stadion

  Nicolai Prebensen
  14. mai 2018
  21:48
- Vi kommer til å grille pølsene, derfor koster de ti kroner. Alt det andre er gratis, sier Jarle Rogstad, spillende trener på Søgne FK om 16. mai-kampen mot Vigør på Søgne stadion onsdag kveld klokken 19.30.

- En glitrende måte å starte 17. mai-feiringen på og vi deler ut så lenge det er noe igjen, fortsetter han.

- Speaker blir det også, legger han til.

Det har vært en litt tung start for Søgne-herrene i årets serie, men sist helg tok de med seg en overbevisende 3-0 seier på bortebane mot Donn 2, noe som betyr at noe positivt er på gang.

Satt laget
- Vi har ikke fått satt laget skikkelig før nå, og når Ditlef Ueland endelig blir spilleklar om en tid blir vi vanskelige å slå. Kampen onsdag blir spennende. Vigør har ambisjoner om å rykke opp og er ett topplag med kun fire spilte kamper og 10 poeng mot Lyngdals 15 poeng og seks spilte kamper, fortsetter han.

Han sier videre at dette ikke skremmer hjemmelaget.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ditlef Ueland er ute med brudd i foten, og er sannsynligvis ikke spilleklar før etter ferien. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

- Vi forer dem opp
- Vi spiller på gress, noe som er uvant for gjestene. Dessuten har vi tenkt å fore dem med vafler før kamp, så dette mener jeg bestemt går veien for oss. Vi skal ha med oss tre poeng onsdag. En ekstra tenning er det jo at vi møter gamletrener «Oddi» (Odd Arild Skonhoft, red. anm.). Det er han og broren Rolf Martin som trener laget og jeg vet at de satser maksimalt denne sesongen. Derfor er det ekstra gøy å slå dem, og så er jo dette et nabooppgjør i tillegg, sier han.

- Ikke glem at isen også er gratis, sier Rogstad i det han avslutter samtalen.
Sist oppdatert 14.05.2018 klokken 22:02 av Nicolai Prebensen

Trener Jarle Rogstad håper på "stinn brakke" på Søgne stadion onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no