Harald Furre (H) fikk klar melding fra KrFs Torfinn Kleivset under dialogmøtet med ordførerne i K3-kommunene på rådhuset i Songdalen mandag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Hold fingrene unna Høllen, Harald

  Nicolai Prebensen
  14. mai 2018
  19:55
Mandag ettermiddag inviterte Næringsforeningen i Kristiansandsregionen til dialogmøte om kommunesammenslåingen som blir en realitet om halvannet år.

De tre ordførerne Astrid Hilde (Ap), Johnny Greibesland (Sp) og Harald Furre (H), næringslivsfolk, politikere og interesserte var på plass og innspillende kom.

Den aller klareste meldingen kom fra KrFs Torfinn Kleivset da temaet arealplanlegging, utbyggingsområder og forutsigbarhet ble tatt opp. Blant annet mente Terje Ø. Pettersen at Høllen var Norges flotteste parkeringsplass, og stilte spørsmålet om hva en storkommune vil gjøre med stedet, om noe.

- Fingrene unna
- Hold fingrene unna Høllen, Harald Furre. Jeg har bodd i Høllen i 40 år og når jeg ser alle busslastene med cruiseturister som kommer fra cruisebåtene i Kristiansand for å se på «The small fishing village», kommer det ikke på tale å gjøre noe som helst der nede. Har vi båthavn må vi også ha parkeringsplasser, sa han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Klar melding til ordfører Harald Furre om hva han ikke skal gjøre når det kommer til regulerings- og nye kommuneplaner fremover. (Foto: Privat).

- Uansett hva dere prøver på kommer jeg til å kjempe i mot, vær dere klar over det, sa politikeren til en lattermild forsamling.

- Jeg håper jeg i alle fall får lov til å fylle bensin på båten der nede i sommer, repliserte Furre til høylytt latter.
Sist oppdatert 15.05.2018 klokken 08:22 av Nicolai Prebensen

- Hold fingrene unna Høllen, var den klare beskjeden ordfører Harald Furre fikk fra KrFs Torfinn Kleivset mandag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Cruiseturister i Høllen. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no