Søgnes første seier for året kom på bortebane mot Donn 2 fredag kveld. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)

Endelig seier for Søgne-herrene

  Nicolai Prebensen
  11. mai 2018
  22:31
Donn 2 - Søgne FK 0-3 (0-1), herrenes 4. divisjon, Kongsgård kunstgress.

- Dette kan vi takke Svein Enersen og to nykommere for, sier trenerteamet Jarle Rogstad og Ditlef Ueland til N247 etter at Søgne-herrene vant med tre mål mot Donn 2 på bortebane i herrenes 4. divisjonens seriespill fredag kveld.

- Svein har vært på treningene denne uka også og lagt et løp for oss. Dette har vi fulgt og det fungerte perfekt i kveld. I tillegg løp nykommerne Mathias Andresen og Henrik Fredriksen «sokkene» av Donn og bidro sterkt til at denne kvelden ble en veldig positiv opplevelse for oss, sier de to fredag kveld.

- Børstet støv
- På toppen av det hele har Stian Aamodt børstet støvet av fotballskoene og han bidro sterkt til at fredagskvelden ble en svært positiv opplevelse for seniorfotballen i kveld. Kveldens scoring stod Thomas Candasamy for med et langskudd fra 25 meter, helt i krysset og punkterte kampen, avslutter trenerteamet.

Onsdag kveld spiller Søgne-herrene et spennende nabooppgjør på hjemmebane mot Vigør, og butikksjef Rogstad lover blant annet gratis is til tilskuerne. En sak N247 kommer tilbake til.

Stian Aamodt børstet støvet av fotballskoene og bidro sterkt til årets første seier for Søgne. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no