Gerhard Aamodt (t.v.) og Christopher Holskog (t.h.) har kjøpt hver sin hele loddbok fra Bjørn-Tore Kjær i Søgne skolekorps og utfordrer flere lokale næringsdrivende til å blir med. (Foto: Ukjent)

Utfordrer næringdrivende i Søgne

  Jon Aamodt
  04. mai 2018
  16:57
- Vi er mye etterspurt og må alltid vurdere det vi støtter, men skolekorps på 17. mai er så viktig at dette støtter vi uten tvil, sier Gerhard Aamodt fra Aamodt VVS. 

Christopher Holskog fra Per Try AS er helt enig og fredag ettermiddag har de begge to kjøpt hver sin hele loddbok fra Søgne Skolekorps. Det er den flotte hytta som  nå står på torvet på Tangvall som loddes ut, og de to lokale næringsdrivende ønsker å få fart i loddsalget. Derfor har de nå kjøpt en blokk med 50 lodd hver.

Denne kan bli din for 50 kroner, skrev N247 da loddsalget startet 29, november 2017, i en artikkel som beskriver både hytta og arbeidet som ligger bak. 

- Det ene tok det andre, og plutselig satt vi med ei hytte som var langt større og flottere enn vi noen gang hadde drømt om, sa Bjørn-Tore Kjær i skolekorpset til N247 i november. 

- Ja det er en utrolig forseggjort gevinst vi nå lodder ut og vi håper dette kan bidra til å finansiere driften av korpset. Det er lettere å få sponsormidler til prosjekter og innkjøp, men vi trenger også midler til den daglige driften, sier Kjær. 

Utfordrer til stafett
Holskog og Aamodt har ikke bestemt hva de vil gjøre med loddene de har kjøpt, men Kjær regner med at de enten selges eller deles ut til gode forbindelser.

- Per Try AS vil benytte anledningen til å utfordre flere lokale næringsdrivende til å bli med på en stafett. I første omgang sender vi pinnen videre til Try Rør, Verdal & Trysnes, Vidar Reger, Malermester Daniel Pedersen og FS Mur, sier Holskog. 

- Dette må jo være heilt topp for Murisør, Mal i Sør, Aamodt Bygg og Aamodt fiskeri, så vi på Aamodt VVS vil utfordre disse, sier Gerhard Aamodt. 

- Da venter jeg i spenning og håper jeg kan følge opp flere lokale næringsdrivende etter hvert, avslutter Bjørn-Tore Kjær. 

Det er denne forseggjorte hytta som nå står på torvet på Tangvall som loddes ut av Søgne skolekorps. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no