- Denne gjengen vil noe med Tangvall, sa Arne Lie til N247 tidligere i april etter at styret i Søgne Handelsforening har arbeidet aktivt med tiltak som skal gjøre det attraktivt å handle på Tangvall. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Stor markering når åpningstidene på Tangvall utvides

  Jon Aamodt
  24. apr 2018
  14:36
- Dette kommer til å bli kjempebra. Etter at vi bestemte å endre åpningstidene i butikkene på Tangvall, har vi benyttet tiden til å planlegge en skikkelig markering av dagen, sier styreleder i Søgne handelsforening Ragnar Olsen. 


Det er på torsdag den 3. mai den store omleggingen skjer. For å markere den utvidede åpningstiden vil de fleste butikkene på Tangvall stenge fra klokken 17.00 til 18.00.

- Vi åpner dørene igjen klokken 18.00 og holder åpent til 20.00 denne dagen og lover at alle butikkene våre kommer til å ha flere skikkelige tilbud disse timene. Selvfølgelig skal vi også by på god service, det er nok for mange minst like viktig som at vi er konkurransedyktige på pris, sier Olsen. 

Masse underholdning
- I timen fra klokken 17.00 til 18.00 blir det underholdning for store og små, kanskje mest for de små. Barnas før 17. mai-feiring arrangeres samme dag. Brannvesenet kommer og lager show på Tangvall og både Søgne skolekorps og Søgne Musikkorps skal spille. Alt dette foregår fra torvet så vi håper folk benytter ventetiden og fyller torvet før dørene åpnes igjen klokken 18.00, sier styrelederen.

Olsen forteller videre at hensikten med arrangementet er å gjøre flest mulig oppmerksom på at mange butikker nå endrer åpningstidene. Med unntak av bransjer som har helt andre åpningstider, kommer heretter foreningens medlemmer til å ha åpent til klokken 18.00 hver dag fra mandag til fredag og til klokken 16.00 på lørdager. 

- Søgne uten kjøpesenter
Endringen i åpningstider kommer som et resultat av at Søgne Handelsforening ønsker å spille en aktiv rolle og bidra til at butikkene er tilgjengelige ut fra de handlenes premisser. 

- Når de nå velger å utvide åpningstidene sier det noe om viljen næringslivet har til å møte kundene, og når styret viser en «stå på» vilje som dette, har jeg ingen problemer med å bidra så godt jeg kan, sa næringslivsleder Arne Lie til N247 tidligere i april. 

- Vi må fokusere på det vi er flinke til. Tangvall er unikt som sentrum med et variert tilbud i flere butikker, men helt fritt for kjøpesenter. Vi håper dette vil være med på å styrke vår posisjon og gi oss noen positive fortrinn når kundene planlegger hvor de skal gjøre sine innkjøp, sier Olsen. 


Et levende torv med aktiviteter og masse mennesker er noe av det Søgne handelsforening ønsker å bidra til. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no