Det blir drift på restauranten i Ny-Hellesund i sommer. (Foto: Nicolai Prebensen)

Det blir restaurantdrift i Ny-Hellesund i sommer

  Nicolai Prebensen
  19. apr 2018
  16:59
Restauranten på Verftet i Ny-Hellesund skal drives i sommer. Det skriver Verftet Ny-Hellesund på egne hjemmesider, og blir bekreftet av investor Rune Torsøe torsdag ettermiddag. 

"Det blir drift av restaurant og bryggekafé også i sommer, men hvem som skal drive er foreløpig en liten hemmelighet. Følg med", skriver selskapet på egne hjemmesider.

Han vil ikke svare på hvem som skal drive restauranten som ble lagt ut for salg i november i fjor.

- Det jeg kan bekrefte er at det blir en spennende drift der ute i sommer. Bølgen & Moi trekker seg ut i månedskiftet mai/juni, men ut over det vil jeg ikke si noe om hvem som skal drive stedet. Vi har tatt noen grep, sier han.

Torsøe legger til at salget av restauranten er satt på vent.

I en epost til Søgne kommune sendt 6. april skriver Torsøe: "I forbindelse med at vi kjører drift på restauranten i sommer har vi stort behov for longside båtplass i Høllen med direkte biladkomst for varelevering. Kan kommunen bidra med en løsning på dette?"

Eposten er rettet til ordfører Astrid Hilde som igjen har videresendt denne til teknisk avdeling i Søgne kommune.

Enhetsleder i ingeniørvesenet, Paal Kristensen sier at kommunen har sendt et tilbud til Torsøe som han har akseptert.

Det var i november i fjor at eierne la ut eiendommen som inneholder restauranten for salg. Restauranten har et areal på 250 - 300 kvadratmeter. I alt ble det lagt ut fire seksjoner på eiendommen. I tillegg til restauranten skulle to leiligheter samt et kurs- og møterom i 2. etasje over restauranten selges. 

Salget av restauranten på Verftet (i bakgrunnen) er foreløpig satt på vent. Det bekrefter investor Rune Torsøe overfor N247 torsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no