Spillende trener, Jarle Rogstad stod for kveldens mål i seriekampen mot Fløy 2 på Flekkerøya mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)

Uavgjort for Søgne-herrene mot Fløy 2

  Nicolai Prebensen
  16. apr 2018
  21:28
Fløy 2 - Søgne FK 3-3 (1-12), herrenes 4. divisjon, Flekkerøy kunstgress Colorlinebanen.

- Det ble en veldig mye bedre kamp mot Fløy 2 enn forrige kamp mot Kvinesdal, og vi er rimelig fornøyd med ett poeng på bortebane. Mål nummer to til Fløy vet jeg ikke om var flaks eller ferdighet, men et skudd fra 30 meter i krysset er en litt sjelden begivenhet på dette nivået, sier trener for Søgne-herrene, Ditlef Ueland til N247 mandag kveld.

Hælflikk
- Det var hjemmelaget som styrte de først 20 minuttene av kampen og fikk et tidlig mål. Fredrik Suvatne utliknet og vi gikk til pause på stillingen 1-1. I andre omgang kom kanonkula ut av ingenting tidlig i omgangen, men Jarle Rogstad utliknet på en fantastisk flikk med hælen etter et flott innlegg fra Jørgen Myrehagen.

Igjen gikk Fløy i ledelsen, men vi utliknet igjen ved Lasse Fardal som header ballen i mål etter innlegg fra Henrik Fredriksen. De siste 20 minuttene kunne vi like godt ha puttet ett eller to mål til. Slik ble det bare ikke, sier han videre.

To poeng
Etter to serierunder ligger Søgne-herrene på femteplass på tabellen med to poeng. Lyngdal leder med to kamper og seks poeng.

Neste hjemmekamp er mandag 23. april klokken 19.30 på Toyotabanen ved E39.
Sist oppdatert 16.04.2018 klokken 21:31 av Nicolai Prebensen

Lasse Fardal sørget for poengdeling mellom Søgne FK og Fløy 2 etter heading til stillingen 3-3 på Flekkerøya mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no