- Vi voksne hadde nesten ikke trengt å være her, men passer på at Sondre får litt søvn, sier Monica Skårmo Thomassen. (Foto: Jon Aamodt)

- Blir litt lite søvn

  Jon Aamodt
  14. apr 2018
  20:27
Siden fredag klokken 18.00 har rundt 30 «gamere» sittet mer eller mindre klistret til skjermene på Heimklang. Det er Søgne Ungdomslag som har invitert til LAN-party fra fredag til søndag.

- Alt har gått kjempebra, ingen tekniske problemer så langt i alle fall. Vi begynte fredag og stort sett så har vi vært rundt 30 stykker her hele tiden. Vi har hatt flere konkurranser med flotte premier som vi er så heldige å ha fått sponset, sier ansvarlig for arrangementet Sondre Bodin til N247 lørdag kveld. 

- Alt går rolig for seg
- Vi voksne bytter på å være her, men alt har gått utrolig greit. Vi hadde nesten ikke trengt å være her, men vi passer i alle fall på at Sondre får et par timer søvn i løpet av natta. sier Monica Skårmo Thomassen i Ungdomslaget.

Det er overvekt av gutter når N247 besøker partyet på Heimklang, men Thomassen forsikrer at det også er flere jenter med. En turnering med Mariokart vises på storskjerm lørdag. Den er tydelig populær og har samlet mange av deltagerne.

- Avslutning er satt til klokken 13.00 søndag, så vi har enda ei natt foran oss med tid til nye konkurranser og mye gøy, sier arrangørene. 

Rundt 30 gamere holder det gående i nær to døgn på LAN-party til Søgne Ungdomslag. (Foto: Jon Aamodt)

Her spilles turnering i Mariokart, en konkurranse som var svært populær blant gamerne på Heimklang. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no