Tiril og Mille (bak) stortrives med å spille fotball etter at de for to år siden begynte å trene å spille seriekamper under kyndig ledelse av mange frivillige foreldre. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)

Søgne FK søker foreldre som trenere for de aller minste

  Nicolai Prebensen
  15. apr 2018
  09:30
- Vi trenger foreldre som kan være trenere for årets 1. klassinger, de som er født i 2012. Vi har fått en del forespørsler når treningene starter og så fort vi får nok trenere starter vi opp, sier Lise Eikås i Søgne FK til N247 lørdag.

Det er to år siden klubben startet med et par treninger før ferien for de aller minste, noe som viste seg å være et svært populært tiltak. I år vil klubben gjøre det samme og derfor ønsker den å ha trenere klare i forkant. 

- Det er derfor vi «søker» litt rundt nå. Treningene vil komme i gang litt kjappere i etterkant av de to oppstartstreningene da noen av trenerne/laglederne allerede vil være på plass, sier Eikås.


- Vi trenger både jente- og guttetrenere. Guttene trenger trenere til både Nygård, Lunde- og Langenes skoles lag. Det er mange som allerede har etterspurt når treningen for 2012-barna starter. Vi er avhengige av frivillige foreldre eller foresatte som er med å drar dette i gang som trenere. Jo flere rundt et lag, jo bedre er det for barna, sier hun.

Klubben stiller
I følge Eikås hjelper klubben til i oppstarten, og kjører et par treninger sammen med hjelperne. Disse vil også få tilbud om trenerkurs til høsten. 

- I tillegg har vi også lagledermøter. Hovedfokus er å ha det gøy, ha et fellesskap, leke med ball og være i bevegelse, fortsetter hun.

Eikås kan kontaktes på liseeikas@outlook.com, og hun oppfordrer alle som har noe å bidra med til å kontakte henne,

Trenerne Lise Eikås, Steinar Seim og Willy Simonsen (med caps) i full sving på trening for de aller minste i fjor vår. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)

Lise Eikås og Søgne FK søker hjelpere til å være med 1. klassingene på fotballtrening, mens for lek og moro skyld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no