Høytrykkspylersjef Bjørn Tveit i aksjon på piren i Høllen fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Nei, vi skal ikke ha møte etterpå. Å joda, det skal vi

  Nicolai Prebensen
  13. apr 2018
  21:26
De husker ikke hvor mange ganger de har hatt vårdugnad på piren i Høllen, men fredag var igjen medlemmene i Karets Venner i full gang med å gjøre vårrengjøring i det området de selv bygde for «noen år siden».

- Det er vel over ti år siden, men det må du sjekke. Vi husker ikke sikkert når vi bygget benkene og «pusset opp» piren. Finner du ut av det er det det samme antall ganger vi har tatt vårrengjøringen her nede, sa medlemmene like etter at de har spylt bort siste rest av vinter i Høllen.

15 år
Vi sjekket, og Arnfinn Håverstad, pensjonert turløypegeneral med mer i Søgne kommune hadde tro på at det måtte nærme seg 15 år.

- Det er ikke verdens største jobb. Med to kraftige pumper er dette unnagjort på en time. Hele piren er nå rengjort og klar for en sommer som vi håper blir bedre enn den siste. Etter denne vinteren fortjener vi det, sier Jens Kristensen som er utstyrsansvarlig for dugnaden.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Piren i Høllen er nå skinnende ren etter dugnaden fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Blir det noe møte etter dugnaden?

Nei, det tror jeg ikke, svarer et medlem, hvor et annet straks svarer «joda, det blir et årsmøte eller to etterpå».

Da er det i alle fall vår.

Jobben er gjort og utstyret skal tilbake på plass. F.v.: Jens Kristensen, Ole Dag Kittelsaa og Bjørn Haaland i Karets Venner. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no