Med litt hjelp fra barnebarnet tar mannen bak "Søgne 13 turer", Arnfinn Håverstad distribusjonsjobben egenhendig. (Foto: Nicolai Prebensen)

Distribuerer 5009 turhefter egenhendig

  Nicolai Prebensen
  16. apr 2018
  17:09
- Jeg hadde jo bestilt Bring til å distribuere de 5.009 heftene om de 13 turene til fots og på sykkel i Søgne, men på grunn av Brings politikk måtte de avlyse jobben. Det var fordi de tre samarbeidspartnerne har fått logoen sin trykket i heftet. Dermed anså Bring dette som reklame. Da var det bare å distribuere heftene selv, sier mannen bak «Søgne 13 turer», Arnfinn Håverstad til N247 fredag ettermiddag.

Sammen med Søgne og Greipstad Sparebank, Repstad Eiendom og kartavdelingen i Søgne kommune har han laget et hefte som beskriver og viser i alt 13 ulike turer rundt i bygda. To av disse er benevnt som sykkelturer, de resterende er spaserturer.


Tar du hele jobben selv?

Artikkelen fortsetter under bildet.
Arnfinn Håverstad på vei med turheftet til nye postkasser i Søgne. Her i Amerikaveien, litt for fotografens skyld. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Stort sett. Mandag fikk jeg hjelp av barnebarnet, men ellers er jeg godt i gang på egenhånd. Nå er rundt 2000 av de 5009 heftene distribuert. Senest i dag fikk jeg lagt heftet opp i 500 postkasser fra Kristiansands grense og gjennom Langenes. I tillegg har jeg vært på servicekontorene i Søgne og Songdalen og i Søgne og Greipstad Sparebank med en kasse på hvert sted. Her kan publikum hente et hefte hvis de er utålmodige, sier han videre.

Han sier videre at han regner med at alle heftene er distribuert i postkassene i løpet av kommende uke.
Sist oppdatert 16.04.2018 klokken 11:26 av Nicolai Prebensen

- Det blir mange postkasser å åpne, men tallet 5009 er postens eget og derfor trykket vi opp det antallet, sier Håverstad. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no