Leder i Søgne Jeger- og Fiskerforening, Vidar Furuborg tar i mot de første medlemmene i de nye klubblokalene på Sangvik torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Endelig vårt eget klubblokale

  Nicolai Prebensen
  12. apr 2018
  23:14
- Nå har vi endelig fått vårt eget klubblokale, sentralt, med god plass og nærme både sjø og hei, sier leder av Søgne Jeger- og Fiskerforening Vidar Furuborg til N247 samme kveld som han inviterer til det aller første foreningsmøtet i egne lokaler på mange år.

Lokalene er i den gamle planteskolen på Sangvik, og foreningen med rundt 200 medlemmer har endelig fått sitt eget sted for medlemmene å være.

- Tidligere har vi vært hjemme hos folk, og selv om det er hyggelig er vi veldig fornøyd med at vi nå er på plass her på Sangvik, fortsetter han.

Flere rom
Lokalene på rundt 90 kvadratmeter har et stort fellesrom med konferansebord og stoler som er en gave fra eiendomsenheten i Søgne kommune, hele og fine skolepulter fra Tangvall skole. Et hjørne har fått en skinnsofa med tilhørende stoler og bord. I tillegg har foreningen et stort lager som også kan brukes som arbeidsrom for alt av utstyr som skal vedlikeholdes og repareres. Et lite kjøkken har også fått sin plass, og vaffelpressa var allerede satt i gang før medlemsmøtet startet torsdag kveld.

- Her kan man holde på med fluebinding, reparere minkfeller og i kombinasjon med konferanserommet kan vi drive undervisning for store og små innenfor alle de feltene vi jobber med.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Endelig har Søgne JFF fått sine egne klubblokaler. - Nå blir det spennende å se hvordan medlemmene vil bruke lokalene, sier leder Vidar Furuborg. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Akkurat nå har vi ute 40 minkfeller i skjærgården og de vil nok trenge litt vedlikehold etterhvert, fortsetter Furuborg.

Jakthundinstruktører
Han forteller videre at foreningen har brukt en del midler på å utdanne jakthundinstruktører i år.

- I disse lokalene kan vi undervise hundeeiere og like bortenfor her finnes et jorde vi kan bruke til praksistrening. Dette er rett og slett moro, og jeg er spent på å se hvordan medlemmene tar i mot dette nye tilbudet vi har fått. Håpet er at vi får til én temakveld i uka, i tillegg til annen aktivitet for medlemmene avslutter han.
Sist oppdatert 12.04.2018 klokken 23:49 av Nicolai Prebensen

Når nytt klubblokale skal innvies hører vafler med. "Vaffelmester" torsdag var Vibeke Simensen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Arbeids- og lagerrom er en del av de nye klubblokalene til Søgne JFF på Sangvik i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no