Politiet har kontroll på en bil som først stakk av fra en trafikkulykke ved Lohne i Søgne og deretter kolliderte med en lastebil ved Fidjane på E39 mot Kristiansand. (Foto: Nicolai Prebensen)

Stakk fra trafikkulykke, kolliderte på nytt

  Jon Aamodt
  12. apr 2018
  11:56
Det har vært en trafikkulykke ved Lohne i Søgne. En  bil har stukket fra stedet, men politiet har fått kontroll på bil og fører etter en ny kollisjon med en lastebil ved Fidjane. Det er operasjonssentralen ved Agder politidistrikt som melder dette på Twitter klokken 11.49 torsdag.

Foreløpig er det meldt om materielle skader etter ulykken på Lohne. Politi og ambulanse er på vei. 

Det er redusert fremkommelighet på E39 på strekningen Mandal - Kristiansand på grunn av hendelsen. 

Litt før klokken 12.00 melder operasjonsleder at bilene på Lohne er flyttet ut av veibanen og trafikken flyter forbi. 

Svært nær alvorlig ulykke
Føreren av bilen som ble truffet av et motgående kjøretøy ved Lohne, sier til N247 at han var på vei vestover mot Vigeland da en bil i østgående retning traff speilet hans. Dette førte igjen til at sidevinduet hans eksploderte og kunne fort ha ført til et langt mer alvorlig utfall. Bilen som traff ham fortsatte videre østover i meget høy hastighet. 

Føreren som stakk fra ulykken ved Lohne var kort tid etter involvert i en ny hendelse ved Fidjane hvor han ble pågrepet av politiet. Politiet har fratatt bilisten førerkortet og oppretter sak på forholdet, skriver operasjonsleder. 

Vitne
Et vitne forteller til N247 at den samme bilen kjørte forbi tre biler ved å kjøre innersvingen opp Trybakken litt før rasteplassen. Han hadde ingen mulighet til å stoppe hvis det hadde kommet noen imot.

- De tre bilene holdt cirka 85 kilometer i timen, men bilen som kjørte forbi med nødblink hadde nok dobbelt fart, sier vitnet.
Sist oppdatert 12.04.2018 klokken 14:52 av Nicolai Prebensen

Det er betydelige skader på en av bilene som var involvert i hendelsen ved Fidjane torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Bilen på bildet ble truffet i speilen av et motgående kjøretøy. Vinduet ved føreren eksploderte i hendelsen som var svært nær å ende i en mer alvorlig ulykke. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no