Innsendt
Trener for Søgne-juniorene, Jacob Rogstad sier at treningskampen mot Donn var god, men laget har enda mer å gå på. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)

Søgne jr sendte ett skremmeskudd

  Nicolai Prebensen
  11. apr 2018
  19:14
Av Christian Keim – Mediesjef Søgne Jr. Elite
Treningskamp Søgne jr – Donn Jr (1-1) 4-2

I den viktige generalprøven før seriestarten 26 april møtte nylig Søgne jr. det antatt beste laget i sin divisjon, Donn.  Selv om dette kun var en treningskamp la Jacob Rogstad trykk på at dette var en mulighet til å sende ut et skremmeskudd til de andre lagene.  

Det var mye frem og tilbake de første 10 minuttene, men Donn scoret det første målet. 

Kort tid etter får Søgne mulighet til å utligne etter at Sebastian Salvesen blir felt innafor 16-meteren. Terje Haugland dømmer straffe til hjemmelaget og Martin Velle setter ballen iskaldt i mål. Resten av omgangen har Søgne mye ball og skaper mange bra sjanser. 

Pauseresultat 1-1

I pausen legger Rogstad mye vekt på viktigheten av å flytte beina fort og holde oppe balltempo. Han gjør tre endringer. 

I 2. omgang er det kun et lag på banen store deler av kampen. Søgne scorer først etter pausen, Henrik Fredriksen setter ballen i nettet utakbart for Donn-keeperen. Donn scorer sitt andre mål for kvelden på et hjørnespark. Ballen legges inn i feltet på en umarkert Donn spiller, Søgne forsvaret sover. 

Etter 2-2 målet er det kun ett lag på banen. Søgne har ballen klart mest og produserer store sjanser, det ligger mål i lufta. Søgne får frispark i innleggsposisjon og Elias Kjøstvedt legger ballen på foten til Mathias Lavik, som har revet seg bort fra Donn forsvarerne. Lavik setter ballen i nettet, og feirer på seg gult kort. Søgne-guttene stopper ikke på 3-2, de skaper flere gode sjanser og Mathias Riis Jacobsen scorer Søgnes fjerde mål for kvelden. 

Etter kampen sier Rogstad følgene; 
- Vi spiller en Ok kamp i dag, vi ligger på 70-75% av hva vi er kapable til. Flere spillere har tatt store steg de siste månedene. Dette beviser at vi har kommet veldig langt, men vi har enda litt å gå på, sier han.

0-1 (Jon Are Andreassen) 
1-1 (Martin Velle) 
2-1 (Henrik Fredriksen)
2-2 (Jon Are Andreassen)
3-2 (Mathias Lavik) 
4-2 (Mathias Riis) 
Sist oppdatert 11.04.2018 klokken 21:25 av Jon Aamodt

Jacob Rogstad, trener for Søgne FKs juniorer. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no