- Alt som Søgne Dykkerklubb legger fra seg ved denne stolpen midt på Høllebrygga er fritt frem for alle å forsyne seg av, skriver Steinar Monsen i en epost til N247 mandag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)

«Teinetyveriet» var en misforståelse

  Nicolai Prebensen
  09. apr 2018
  15:13
Søndag skrev N247 om et angivelig teinetyveri på Høllebrygga, noe som nå heldigvis viser seg å være en misforståelse.

Steinar Monsen i dykkerklubb skriver i en epost til redaksjonen at en ulykkelig herremann har henvendt seg til dykkerklubben i dag og vil absolutt ikke være kjeltring.

«Vedkommende har møtt dykkerklubben på kaia tidligere og snakket om gamle teiner. Da hadde han fått beskjed om at de som lå der ble kastet, og at det bare var å forsyne seg. Det hadde han gjort søndag.

Det er nok noen av våre som har vært litt upresise i uttalelsene. Redskaper som ligger ved stolpen midt på kaia er søppel og fritt fram.

Redskaper og annet som ligger ombord eller på kaikanten rett ved båten er det noen som skal ha, og da er det fint hvis det får ligge. Beklager oppstyret», skriver Monsen i eposten.

Dermed er den saken oppklart.

Hele og fine teiner som dykkerklubben fisker opp som spøkelsesredskaper går til gjenbruk og er ikke "allemannseie", understreker Søgne Dykkerklubb mandag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no