Denne gjengen, som selv har valgt bildet, ønsker å gjøre noe ekstra for ungdommen. Fra venstre bak er Emily Texarås og Sondre Bodin. Foran fra venstre er Marcus Skårmo-Thomassen og Kathinka Solberg. (Foto: Monica Skårmo Thomassen)

Gir alt for et ekstra tilbud til ungdommen

  Nicolai Prebensen
  07. apr 2018
  18:24
Denne gjengen vil gjøre alt for et ekstra tilbud til ungdommen i bygda. Med hjelp fra voksne frivillige vil de skape et treffsted på Heimklang for alle 7-10 klassinger annenhver onsdag i oddetallsuker.

Dette forteller Monica Skårmo Thomassen i en epost til N247 lørdag.

Hun skriver videre:
«De har hatt møter og kommet til enighet om hvordan de ønsker tilbudet skal være. I første omgang er det viktigste å skape en hyggelig å gøy plass for å treffes og starter opp med «Black Light party» førstkommende onsdag 11. april klokken 19.00 - 22.00. 

Dette er oppstart så de inviterer de fire første gangene med gratis inngang. Det blir kiosk med salg av pizza fra pizzabakeren. Ellers blir det mulighet for biljard, airhocey med mer. I hovedetasjen vil det bli diskotek med god lyd i anlegget. Ungdommen håper mange tar turen innom. 

Stolte
Søgne Ungdomslag er stolte over at denne gjengen er samlet for å gjenskape det laget har drevet med i mange år tidligere», avslutter Thomassen.
Sist oppdatert 07.04.2018 klokken 20:07 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no