Jesper Lauvsland scoret hjemmelagets første mål i årets seriespill i 4. divisjon. (Foto: Nicolai Prebensen)

- En kamp vi absolutt burde vunnet

  Nicolai Prebensen
  07. apr 2018
  18:01
Søgne FK - Kvinesdal 2-2 (0-0), herrenes 4. divisjon, Toyotabanen, Søgne.

- Dette var en kamp vi absolutt burde vinne. Dette er et lag vi skal slå. Kvinesdal er nok mest fornøyd med dette resultatet, sa trener Ditlef Ueland til N247 etter at laget hans spilte uavgjort mot nyopprykkede Kvinesdal lørdag ettermiddag.

Hva medtrener Jarle Rogstad mente om eget spill egner seg ikke på trykk.

- For stor
- Nå har vi ikke trent på, og kun spilt to kamper på full bane, den første i februar. Dette på grunn av snøforholdene, og i dag ble nok banen litt for stor for oss. På tross av dette prøver bortelaget å dra ned tempoet, og vi ble med, i alle fall i 1. omgang.

I pausen på kunstgresset manet Ueland spillerne til å øke tempoet, være adskillig mer presise i pasningspillet, og i 2. omgang var hjemmelaget bedre, men laget har et stort forbedringspotensiale, et syn som trenerkollegene unisont støttet.

Begredelig
Første omgang lørdag var en begredelig oppvisning og det var ført i 2. omgang lagene viste noe mer ståpåvilje og første mål kom til gjestene etter ni minutts spill. Hjemmelaget kvitterte fire minutter senere og utliknet ved midtstopper Jesper Lauvsland, banens yngste og høyeste spiller. Senere i omgangen måtte gå av banen for å ha taklet Kvinesdals sistemann.

Etter 68 minutters spill sørget Mathias M. Andresen for at Søgne tok ledelsen 2-1, men kun to minutter senere utliknet gjestene til 2-2, noe som også ble sluttresultatet i serieåpningen.

- I første omgang spilte vi i krabbegear, i andre et gear høyere. Vi har mye å jobbe med, avsluttet Ueland.

Mathias Mølmen Andresen scoret Søgne FKs andre mål i seriestarten på hjemmebane lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Trener Jarle Rogstad var ikke særlig fornøyd med seriestarten på hjemmebane. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no