Serestart for Søgne-herrene lørdag ettermiddag. Trener Ditlef Ueland (i blått nærmest kamera) er ute på ubestemt tid på grunn av brudd i et ben i foten. (Foto: Petter Emil Wikøren, Lindesnes Avis)

Seriestart: - Vet ikke hva vi møter

  Nicolai Prebensen
  06. apr 2018
  19:56
Lørdag starter serien for Søgne FKs herrelag, og det er nyopprykkede Kvinesdal som er motstander hjemme på Toyotabanen på Tangvall.

Trener Ditlef Ueland sier til N247 fredag kveld at det blir en spennende serieåpning. Selv er han skadet. Ueland har pådratt seg et brudd i foten og vet ikke hvor lenge han blir gående uten fotballsko og igjen kan spille kamper.

Nyopprykket
- Kvinesdal rykket opp i fjor og vi vet ikke riktig hva vi møter. Det er en god del år siden vi spilte mot dem sist og dengang spilte de litt «gampete». Med vårt kjappe og teknisk gode spill bør dette være en oppgave som taler for tre poeng, sier han.

Kun to spillere i tillegg til han selv er ute lørdag.

- Vi møter med 16 friske menn, og gleder oss til hjemmekamp. De som finner veien til en endelig snøfri kunstgressbane ved E39, loves en frisk start på sesongen. Målet er nå havne på øvre halvdel av tabellen når sesongen er over utpå høsten en gang, avslutter han.

Kampstart klokken 15.00.

Jarle Rogstad og Ditlef Ueland (innfeldt) er trenere for sesongen 2018. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no