- Dette blir bra, sier styreleder Ragnar Olsen som er imponert over oppmøtet en fredag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)

Kickoff på veien til nye åpningstider

  Jon Aamodt
  07. apr 2018
  10:54
- Dette blir bra. Det er utrolig flott at så mange engasjerer seg og stiller her en fredag etter jobb. Vi viser at vi mener noe med dette nå, sier styreleder i Søgne handelsforening Ragnar Olsen til N247. 

- Denne gjengen vil noe, sa Arne Lie til N247 da han fortalte om satsingen som skjer i Søgne i forbindelse med at butikkene utvider åpningstidene fra 3. mai. 

Fredag kveld møtte over 50 mennesker til kickoff på biblioteket for å høre den engasjerte næringslivslederens peptalk. På tilhørerplass var også noen lokalpolitikere som ønsket å holde seg orientert om det lokale næringsliv og se på hva kommunen kan bidra med for å skape en god handelsplass på Tangvall. 

Markering 3. mai
Fram mot 3. mai finpusses planene for hvordan butikkene på Tangvall vil presentere seg selv og trekke flere kunder til sentrum av Søgne. Et kommunesentrum som er helt uten kjøpesenter, men med et stort antall butikker som ønsker å fremstå som et foretrukket alternativ når handlekurven skal fylles. 

Lokalpolitikerne Tom Løchen (H), Yngvar Monstad (MDG) og Christian Eikeland (FrP) fulgte handelsforeningens kickoff i biblioteket fredag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)

Over 50 interesserte møtte til kickoff i biblioteket på Tangvall fredag etter arbeidstid. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no