Arnfinn Håverstad har laget heftet med tur beskrivelser i samarbeid med Søgne og Greipstad Sparebank, Repstad Eiendom og kartavdelingen i Søgne kommune. (Foto: Jon Aamodt)

- Håper heftet kan være inspirasjonen som skal til

  Jon Aamodt
  06. apr 2018
  19:13
- Det er veldig mange som ikke er klar over alle turmulighetene vi har her i Søgne. Det manglet en oversikt over løyper. Noe som er lett tilgjengelig og enkelt å forstå, sier Arnfinn Håverstad til N247. 

Sammen med Søgne og Greipstad sparebank, Repstad Eiendom og kartavdelingen i Søgne kommune har han laget et hefte som beskriver og viser i alt 13 ulike turer rundt i Søgne. To av disse er benevnt som sykkelturer, de resterende er spaserturer. 

- Vi håper heftet kan være en inspirasjonskilde til å oppleve de flotte turveiene som innbyr til naturopplevelser og bidrar til folkehelsa, sier Håverstad. 

Sendes til alle husstander
I løpet av april skal heftet distribuerer til alle postkasser i Søgne. Dersom noen likevel ikke får et eksemplar hjem, ligger heftet tilgjengelig både på Servicetorget, i Søgne og Greipstad sparebank og hos bokhandelen på Tangvall. 

Det er et flott hefte Håverstad og samarbeidspartnere nå sender til Søgnefolk. Vakre bilder og gode, lettforståelige kart følger alle turbeskrivelsene. Turene som omtales krever hverken utstyr eller treningsgrunnlag utover det de fleste av oss klarer.

- De beste løypene
- Tanken har vært å vise de mest attraktive løypene for en god tur med en fin naturopplevelse på kjøpet, sier Håverstad og sender samtidig en stor takk til samarbeidspartnerne som har gjort det mulig å produsere heftet. 

- Selv om man kan finne omtrent alt på nett idag, tenker jeg det er viktig at folk får noe i hånda. Det kan være det lille som skal til for å få den inspirasjonen som skal til for å ta seg en flott tur, avslutter han. 
Sist oppdatert 06.04.2018 klokken 22:29 av Jon Aamodt

Dette heftet skal i løpet av april deles ut i alle postkasser i Søgne. (Foto: Arnfinn Håvertad)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no