Tormod Vallesverd og Gerd Lillian Olsen under forberedelsene til utstillingen på Søgne gamle prestegård. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)

«Med rett til å kapre»

  Jon Aamodt
  05. apr 2018
  14:16
- Klokken 18.00 i kveld smeller det på Søgne gamle prestegård, sier Tormod Vallesverd til N247.

- Vi skulle jo hatt Napoleonskaker i kveld, men det ser ut til at det må holde med en skikkelig salutt med svartkrutt før vi i kveld skal vise filmen «Med rett til å kapre» på utstillingen «Kystbygda Søgne». 

Det er Ole Bernt Tellefsen, manusforfatter, regissør og skuespiller som kommer til Søgne gamle prestegård hvor han skal holde foredrag og vise film.

- Skulle hatt plass til permanent utstilling
- Vi håper det kommer mange folk i kveld. Utstillingen er godt besøkt og det kommer folk langveisfra for å se hva vi har fått til her. Noen har også med seg gjenstander de leverer til oss, ting de finner under opprydding, ofte i forbindelse med et bo som skal gjøres opp og deles. Vi skulle gjerne hatt plass til en permanent utstilling hvor deler av alt det vi har fått tak i kan vises fram. Vi får mange reaksjoner på at det blir trist når alt må rives ned igjen og ikke kan bli stående, sier Vallesverd. 

- I kveld blir det uansett spennende foredrag og film om kapertiden. Lørdag kommer 80 bryllupsgjester som skal vises rundt og søndag håper vi mange unger kommer og blir med på bakedag, legger han til. 


Det er lagt ned mye arbeid i å få på plass utstillingen som i disse dager vises på Søgne gamle prestegård, men når utstillingen er over senere i april må alt pakkes bort. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no