Det var Kristine (11 år) som fant det spesielle egget og kunne ta med seg et stort påskeegg hjem. (Foto: Jon Aamodt)

- Minst 150 barn på påskeeggjakt

  Jon Aamodt
  27. mars 2018
  13:36
- Det må ha vært minst 150 barn her i dag, sier en strålende fornøyd Irene Seljenes på Søgne bibliotek. 

I går fortalte Seljenes og kollega Beate Bjørklund om påskeeggjakten som skulle foregå i biblioteket i dag. Like før klokka 12.00 var biblioteket fylt opp av barn og voksne som var kommet for å delta i jakten. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Vi hadde aldri trodd det skulle komme så mye folk her i dag, sier en kjempefornøyd biblioteksjef Kristian Strøm-Fladstad i det han er i ferd med å gjemme påskeegg rundt i biblioteket. (Foto Jon Aamodt). 

Måtte supplere eggbeholdningen
Ideen til arrangementet kommer fra Vennesla bibliotek som samlet rundt 50 mennesker da de hadde sitt arrangement, og de ansatte her i Søgne tenkte de kunne klare å samle like mange her. 100 sjokoladeegg var gjemt i biblioteket da jakten startet, men i løpet av halvtimen det hele varte, ble lageret supplert slik at også alle de som ikke fant noe fikk et egg på veien hjem.

- Dette var helt fantastisk, vi hadde ikke drømt om at så mange skulle komme, sier «påskehare» Seljenes etter å ha delt ut både sjokoladeegg og et ekstra stort påskeegg til den heldige vinneren av jakten. 

- Vi håper jo at noen også tar med seg en bok hjem til påskeferien, avslutter biblioteksjefen. 

Biblioteket på Tangvall var nær fullsatt at barn på jakt etter påskeegg tirsdag før påske. (Foto: Jon Aamodt)

Rundt 150 barn på vei for å få informasjon før den store jakten på påskeegg i Søgne bibliotek tirsdag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no