Oddvar Skomedal, Einar Skuland, Arild Granly, Jan Arvid Larsen og Odd Skuland har alle 45 år bak seg i Jern og Metall. Arnfinn Hærås med 25 år som medlem var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: Jon Aamodt)

Fem ganger 45 år

  Jon Aamodt
  21. mars 2018
  20:12
Hele fem jubilanter ble hedret for 45 års sammenhengende medlemskap da Søgne Jern og Metall var samlet til årsmøte på Gunders Kafe onsdag kveld.

Den lokale fagforeningsavdelingen med 125 medlemmer har en lang historie i Søgne. Nøyaktig hvor lang var noe usikkert på årsmøtet før «klubba» kom på bordet og viste at foreningen fylte 25 år i 1971 og følgelig må være stiftet i 1946. 

- Spesielt 
- Jeg kan ikke huske at vi noen gang før har hatt så mange jubilanter samtidig. I tillegg til de fem som er her i dag, har vi også en 25-års jubilant som ikke er til stede. Fem medlemmer med 45 år sammenhengende er spesielt, sier leder av lokallaget Ole Svanemsli til N247.

Lokallagslederen forteller om et godt samarbeid med forbundets ungdomssekretær som igjen har kontakter ut mot videregående skoler. 

- Det er nok en viktig grunn til at vi får kontakt med de unge tidlig, og at de allerede som lærlinger ser viktigheten av det arbeidet vi gjør, sier lokallagslederen. 
Sist oppdatert 21.03.2018 klokken 21:12 av Nicolai Prebensen

Lokalavdelingen til Jern og Metall samlet til årsmøte på Linnegrøvan onsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

- Veldig spesielt med fem 45-års jubilanter samtidig, sier lokallagsleder Ole Svanemsli (til venstre på bildet). (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no