- Og etterpå blir det dans

  Jon Aamodt
  19. mars 2018
  18:50
- I kveld har vi med oss beboere fra Lundeveien, Tangvall og begge avdelinger på Langenes. I tillegg er det noen som bor hjemme, totalt er vi 55 stykker her på Heimklang, sier Inger Langlo, sjef for festen som arrangeres av Røde Kors besøkstjeneste i Søgne. 

  • Kommer nå, våren kommer nå
  • Kommer nå. Nå . våren kommer nå.
  • Snart står hestehov og blåveis
  • Langs den veien jeg må gå
  • Kommer nå, nå , våren kommer nå.
Det er innleid visesanger for anledningen Frode Johansen som drar i gang underholdningen, og gjestene synger med. Litt forsiktig i begynnelsen, men snart høres sangen fra alle bordene som er dekket.

- Viktig å se andre ansikter
- Vi besøker mennesker der de bor, men vi synes det er viktig at de kommer ut av og til og ser andre ansikter og opplever å ha det hyggelig sammen. Vi pleier å arrangere en slik fest en gang i året, sier Langlo.

I år vil hun gjerne rette en stor takk til Hellvik Hus Søgne som har sponset Søgne Røde Kors med 30.000 kroner. Halvparten av dette går til eldre og er med å betale for festen i kveld. 

Kveldens meny var snitter, bløtkake og kaffe.

- Jeg gleder meg til jeg blir pensjonist og kan gå på fest en mandag klokka fem, kom det muntert fra visesangeren.

- Og etterpå blir det dans, sier Langlo til N247.
Sist oppdatert 19.03.2018 klokken 19:46 av Nicolai Prebensen

- Det er viktig at de kommer ut og ser andre ansikter, sier Inger Langlo i Søgne Røde Kors. I april tar besøkstjenesten med seg beboere fra Langenes for å de utstillingen Kystbygda Søgne på Søgne gamle prestegård. (Foto: Jon Aamodt)

- Jeg gleder meg til jeg blir pensjonist og kan gå på fest mandag klokke fem, sier visesanger Frode Johansen til gjestene på Heimklang mandag kveld. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no