Søgne Seniordans inviterer til dans på Tangvall fra klokken 11.00 i forkant av lunchen som serveres fra klokken 11.30. Arkivbildet fra seniordansens oppvisning på Søgne gamle prestegård tidligere. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)

Internasjonal lunsj på Tangvall fredag 16. mars

  Jon Aamodt
  13. mars 2018
  09:58
Har du lyst på nydelig lunsj og samtidig støtte en god sak? 

- Fredag skal det være en flerkulturell lunsj på Tangvall til inntekt for Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. I år som i fjor samles det inn penger til vann. Vi hadde samme arrangement i fjor og da ble det solgt 110 porsjoner. Det kom inn et overskudd på 10.500 kroner som gikk til aksjonen etter at de som tilberedte maten fikk tilbakebetalt for utlegg de hadde. Vi oppfordrer folk til å ta lunsjen sin på Tangvall/biblioteket til fredag, sier Silje Wik Vesterfjell, soknediakon i Søgne menighet.

Arrangementet foregår på torvet på Tangvall fredag 16. mars fra klokka 11.30, men allerede klokka 11.00 inviterer Søgne seniordans til å bli med på dans!

Menyen
Det blir solgt nydelig mat fra ulike land. Lunsjen kan tas med eller nytes rundt et bord inne på biblioteket. Betal det du vil, men minimum kroner 50,- per tallerken. Overskuddet går til Kirkens nødhjelps fasteaksjon og arbeidet med å sikre mennesker tilgang på rent vann.

Samarbeid
Arrangementet er et samarbeid mellom Kirkens Nødhjelp, Søgne Menighet og Åpent hus. Alle er hjertelig velkommen.





Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no