- Vi skal ha spill, konkurranser og turneringer og mye mer som er knyttet til dataspill, sier Sondre Bodin til N247. (Foto: Jon Aamodt)

Inviterer til stort LAN-party

  Jon Aamodt
  07. mars 2018
  22:40
Søgne ungdomslag inviter ungdom fra 13 år og oppover til stort LAN-party på Heimklang fredag 13. til søndag 15. april.

- Vi har plass til rundt 60 gamere på Heimklang. Vi skal ha spill, konkurranser og turneringer og mye mer som er knyttet til  dataspill. En FIFA-turnering håper vi også å få til,  sier Sondre Bodin til N247. 

Han er ansvarlig for arrangementet og har allerede merket stor interesse etter at påmeldingen ble lagt ut tirsdag kveld.

- Allerede etter ett døgn har vi fått rundt 20 påmeldinger, så interessen er absolutt til stede. Det er første gang vi arrangerer LAN-party i denne størrelsen så dette ser lovende ut, sier han.

Sosial gaming
Målet med arrangementet er at ungdom som ellers sitter alene hjemme og spiller kan treffes og spille med venner og være litt mer sosiale. Det er også lagt til rett for å spille airhockey, biljard og brettspill. 

- Noen vil sikkert dra en tur hjem for å sove, men vi rigger plass på Heimklang for de som ønsker å bare sove litt der. Vi serverer frokost lørdag og søndag og håper vi får til en pølsefest med pølser fra Slakteren på lørdagskvelden, sier Bodin. 

Ungdomslaget har fått spørsmål om å arrangere treff også for de som er under 13 år.

- Vi må se litt på det og kanskje vi kan få til noe for de yngre senere. Det blir i så fall et endags arrangement uten overnatting, men det er noe vi må komme tilbake til senere, sier ansvarlig for arrangementet til slutt. 

Her på Heimklang i Søgne håper arrangøren å ha 60 ungdommer på plass når det inviteres til LAN-party i april. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no