- Vi har pusset opp lokalet og lagt til rette både for kunder og for å få et lokale som er tilpasset virksomheten vår, sier Samer Josef, en av eierne av det nyetablerte Søgne Autospa. (Foto: Jon Aamodt)

Søgne Autospa - nyetablering på Linnegrøvan

  Jon Aamodt
  07. mars 2018
  18:26
Nok en nyetablert virksomhet åpnet dørene på Linnegrøvan mandag. Søgne Autospa er et helt nytt foretak og som navnet sier er det snakk om bilpleie. 

Det er Samer Josef og Fisnik Tahiraj som sammen eier den nyetablerte bedriften på Linnegrøvan.

- Vi driver annen virksomhet utenom og det var litt tilfeldig at vi gikk inn i denne bransjen nå. Vi så at lokalene var ledige, tok kontakt med huseier og kom raskt til enighet om en leieavtale, sier Josef.

Helt ny virksomhet
Selv om det har vært tilsvarende virksomhet i lokalene tidligere har de nye eierne pusset opp og lagt til rette både for kunder og for å ha et lokale som er tilpasset virksomheten. Inne i den store hallen er det laget et eget tett rom for polering og etterbehandling av biler. 

- Det er mange som bruker mye penger på en dyr bil og da vil vi at de skal vite at bilen blir tatt godt vare på når de kommer her. De som skal vaske og polere er kurset i å behandle bilen riktig. Vi bruker kun de beste produktene som er i markedet til å polere og ta vare på bilen, sier han. 

Selv om været kanskje ikke innbyr til bilvask akkurat nå, ønsket eierne å komme igang med virksomheten straks lokalene var ferdig.

- Ønsker tilbakemelding fra kunder
- Vi håper folk i Søgne vil benytte våre tjenester. Det er viktig for oss at vi har fornøyde kunder og vi setter pris på at kunder gir oss tilbakemeldinger. God service er viktig, men vi ønsker tilbakemeldinger uansett om folk er fornøyd eller ikke. Bare på den måten kan vi være sikker på å gi den beste service, sier eieren av den nye bedriften. 

- Den skinner som den skulle være ny, sier Helge Mushom som hentet nyvasket bil på Søgne Autospa onsdag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)

Søgne Autospa har innredet et eget poleringsrom hvor bilen kan gjøres klar avskjermet fra vann og forurensning fra vaskehallen. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no