- Jeg tror mamma eller pappa må få den andre billetten, sier Hilde som er litt usikker på om hun tør gå på konsert uten at en av foreldrene er med. (Foto: Jon Aamodt)

UKM Søgne - Hilde vant billettene til Markus og Martinus

  Jon Aamodt
  06. mars 2018
  22:26
Juryen har bestemt at det er 10 år gamle Hilde Skjørdal Jahr som stikker av med premien på to billetter til konserten med Markus og Martinus på Odderøya til sommeren. 

- Hilde var veldig flink og veldig sjarmerende. Hun er veldig tøff som tør å spille for så mange folk selv om hun bare er 10 år gammel. Det var også utrolig gøy å se at hun lagde litt show da hun var på scenen, sier ungdomsjuryen i sin begrunnelse etter å ha kåret Hilde til vinner av to konsertbilletter,

For ung til å gå videre
- Hun er dessverre ikke gammel nok til å gå videre i konkurransen. Der er aldersgrensen 13 år. Da er det godt vi har en ekstra premie til en som er så flink, sier Gunn Marita Viki. Hun er UKM kontakt i Søgne kommune. 

- Jeg har spilt fiolin i fire år, og jeg øver nesten hver dag, sier Hilde. 

I fire år har hun vært elev ved kulturskole i Søgne og hadde gledet seg veldig til denne konserten, men hun er litt mer usikker på om hun vil fortsette å spille fiolin når hun blir voksen. 

Flott arrangement
Mamma og pappa var selvsagt glad for premien og de legger til at hele forestillingen var utrolig bra gjennomført.

- Som arrangør er vi også veldig fornøyd. Det var god variasjon i det som ble fremført og det var utrolig gøy at det kom så mange tilskuere, sier UKM-kontakt Gunn Marita Viki. 

Ungdomsjuryen fra venstre Siri Heimdal Knudsen, Marius Strøm-Fladstad, Aydin Ahmed og Fredrik Kristensen overrekker billettene til Hilde. (Foto: Jon Aamodt)

- Hun var veldig flink og veldig sjarmerende, sa juryen i sin begrunnelse etter at Hilde vant billetter til Markus og Martinus konsert i sommer. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no