Innsendt
Øystein Tjomsland er klar til å by verdens beste kaldblodshoppe Lannem Silje kamp i et eventuelt verdensrekordforsøk på Sørlandets Travpark i 2018. (Foto: Hesteguiden.com.)

Utfordrer til verdensrekord-duell: - Tekno Odin er klar!

  Jon Aamodt
  06. mars 2018
  21:28
Mandag kom nyheten om at Lannem Silje kan jakte verdensrekorden på Sørlandets Travpark. Nå varsler Øystein Tjomsland at han er mer enn klar til å utfordre med Tekno Odin!

Verdens beste kaldblodshoppe, Lannem Silje med 46 seiere på 50 starter i karrieren, er på verdensrekordjakt denne sommeren. Eier og trener Ola Skrugstad meldte i et intervju med Equus Informasjon og Media i helgen at Sørlandets Travpark kan være aktuell arena for et verdensrekordforsøk. Uttalelsen får den sørlandske topptreneren Øystein Tjomsland på hugget.

- Skulle dette scenariet dukke opp, utfordrer vi mer enn gjerne Lannem Silje til duell! En Tekno Odin tilbake i samme form som da han satte verdensrekord i 2016 lar seg neppe slå, fastslår Tjomsland kontant.

Etter skadeavbrekk og avlsarbeid er Tekno Odin for alvor tilbake i manesjen igjen. I sommer kan han jakte en historisk femte NM-tittel på Sørlandets Travpark, og Tjomsland ser gjerne for seg at en verdensrekord blir satt samme sted.

- Tekno Odin er ikke i toppform ennå, men har han den inne på sensommeren er vi klare! Det er interessant at Skrugstad tenker disse tankene, og det er jo et kvalitetsstempel han gir Travparken og banemesteren her. Sørlandets Travpark tilhører de raskeste banene vi har, og det er ingen begrensninger for en rekord når det gjelder baneunderlaget, mener suksesstreneren fra Søgne.

Det er for øvrig hjemmetrenerens bror, Roger Tjomsland, som er banemester og sørger for de gode baneforholdene i sør.

Richard Ekhaugen
Sørlandets Travpark AS
Samfunns- og mediekontakt
En Tekno Odin tilbake i samme form som da han satte verdensrekord i 2016 lar seg neppe slå, fastslår Øystein Tjomsland (t.v.). Til høyre for Tekno Odin eier Elfinn Edvartsen. (Foto: Hesteguiden.com.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no