Rørleggermester Steinar Aamodt etablerer nå sin egen bedrift etter 13 år i bransjen. (Foto: Jon Aamodt)

Starter nytt rørleggerfirma i Søgne

  Jon Aamodt
  06. mars 2018
  11:45
- Etter 13 år i rørleggerfaget startet jeg mitt eget rørleggerfirma 1. mars. Foreløpig er det bare meg, men jeg håper å ansette inntil fire rørleggere innen våren 2019, sier rørleggermester Steinar Aamodt til N247.

Med flere år bak seg i bransjen vet han at konkurransen om oppdragene er tøff, men akkurat nå skjer det veldig mye spennende på boligmarkedet i Søgne og distriktet for øvrig med flere nye boligfelt som skal bygges ut de neste årene. 

- Markedet for renovering av baderom er også betydelig, og dette er et felt vi kommer til å vektlegge. I dag ønsker de fleste å sette bort hele prosessen til en leverandør, og det å kunne levere kvalitet til avtalt tid er noe vi vil ha høyt fokus på, sier Aamodt. 

Den nyetablerte virksomheten, Rørleggermester Steinar Aamodt AS, skal holde til på Østre Lohnelier. Der etableres nå både lager og kontor. I løpet av våren skal det også på plass et moderne showrom i de ny lokalene. 


- Foreløpig er det bare med, men jeg håper å ansette inntil fire mann ekstra innen neste vår, sier den nyetablerte rørleggeren. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no