Søgne Skiklubb arrangerer trimbingo på ski på Årstøl søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)

Skibingo på Årstøl søndag

  Nicolai Prebensen
  03. mars 2018
  07:39
Søndag arrangerer Søgne Skiklubb trimbingo, eller skibingo som i dette tilfellet vel er et bedre navn.

- Denne gangen på langrennsski. Vi selger bingobonger i Årstølhytta på Lia mellom klokken 12.00 og 15.00 søndag. Bingotallene står på plakater rundt i skiløypene, man kan gå enten tre kilometer eller fem kilometers løype, sier Lars Aamodt i klubben.

Forholdene på Årstøl er fantastiske med 40-60 centimeter snø i tre- og femkilometeren og været søndag blir overskyet med temperaturer noen få blå grader, altså ikke sprengkaldt.

Trimbingo?
- Det er noe Dag Morten Frantsen kom over i Telemark for noen år siden. Han tok det med seg hit og vi har arrangert en rekke turer de siste årene. Opplegget er veldig enkelt. Turgåere kjøper bingobonger ved starten og sjekker bongene mot de 11 plakatene med tall vi har satt opp langs en løype. Får du en rekke vinner du og vi har både store og små premier, sier Frantzen.

Søgne Skiklubb ble stiftet 14.desember 1988 og er tilknyttet Norges Skiforbund gjennom Agder Skikrets og ønsker alle velkommen til en flott skiopplevelse søndag på Årstøl.

Trimbingo kom til Søgne i 2015 og det aller første arrangementet var i Tinntjønnløypa 4. oktober samme år. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no