MYSAs venner skal igjen ha besøk av fotballgutter fra slummen i Nairobi. Inger Grete Lia Stålesen og Aina Mydland arrangerer basar sammen med resten av ildsjelene i MYSAs venner. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)

MYSAs venner med ny basar fredag

  Jon Aamodt
  02. mars 2018
  11:12
- Vi skal ha basar på Tinntjønn skole fredag fra klokken 18.00. I år igjen skal vi få opp et lag med 16 år gamle gutter fra slummen i Nairobi. De kommer i juli og skal være her en uke før de deltar i Norway Cup, sier Inger Grete Lia Stålesen til N247. 

Nå trenger MYSAs venner hjelp til finansiering av reise, opphold i Søgne og deltagelse i Norway Cup. 

- Superfine premier
- Vi er veldig taknemmlig for alle de flotte premiene vi har fått fra handelsstanden i Søgne og fra flere kunstnere som har gitt oss bilder og foto. Bare til åresalget trenger vi 300 premier, og vi er superfornøyd med alt vi har fått av flotte premier, sier Stålesen.

Hun legger til at også mange venner og kjente utenfor Søgnes grenser har kommet med flotte gevinster. I tillegg har «heile bygda» vært i gang med strikking. 

- Dette blir en god gammeldags basar med kaffe og kaker og flotte premier, sier Stålesen som håper mange finner veien til Tinntjønn skole i kveld.


Fra et tidligere besøk, guttene takker for seg på vei til Norway Cup. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no