Torsdag kveld monterte Tore Ramsland bord og stoler inne i butikken på Lunde. - Det er noe av det verste jeg gjør, sa Ramsland da jobben ble gjort torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kafé Tappen åpnet fredag

  Nicolai Prebensen
  16. feb 2018
  14:40
- Er det ikke flott? Jeg monterte møbler i hele går kveld og selv om det er det verste jeg gjør, må det jo gjøres og da blir det som regel meg, sier Tore Ramsland til N247 fredag formiddag.

Klokken 06.30 åpnet han og resten av gjengen på Tappen på Lunde det nye tilskuddet til en bensinstasjon som stadig utvikler seg. For få år siden åpnet eierne Søgne Dekksenter som rommer tett på 1000 dekkhotell. Hele stasjonsområdet er fornyet og inne i butikken utvides nå mattilbudet for veifarende.

- Kaffekopp
- Vi har åpnet denne lille kafeen for gjester og kunder. Her kan de sitte med en kopp kaffe mens vi skifter dekk, vindusviskere eller tennplugger. Det går også an å få kjøpt seg ei brødskive, eller ei nistepakke som kundene kan ta med seg på jobb.

- I tillegg har vi planer om ytterligere utvidelse av matsortimentet, men det er viktig å understreke at vi alltid vil være Tappen, med det det medfører. Ingen høy sigarføring her, det har vi rett og slett ikke råd til, sier Ramsland lattermildt.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Tore Ramsland og medarbeiderne på Tappen på Lunde har utvidet matsegmentet i butikken til også å gjelde matpakker og noe å bite i sammen med en kopp kaffe i kafeen. (Foto: Nicolai Prebensen).

Bilsenter
Eierne av det som etterhvert utvikler seg til et bilsenter på Lunde har ytterligere planer for bensistasjonområdet.

- Vi har planer ja, men inntil videre holder vi det litt for oss selv, sier Ramsland med et lurt blikk og legger til at N247 må nevne tidligere eier av stasjonen, Jan Sødal, samt Kristin og jentene på Tappen for arbeidet de har gjort med de historiske bildene som pryder den ene veggen på Kafé Tappen.

Bildet under: Gamle bilder fra Tappens historie pryder veggen inne i Kafé Tappen på Lunde.
Sist oppdatert 16.02.2018 klokken 15:22 av Nicolai Prebensen

Tappen Kafé var klar til å ta i mot gjester fra og med fredag morgen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Noen av bildene som er hentet frem fra gamle arkiver. Dette skal være Tappen fra slutten av 50-tallet. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no