Jacob Rogstad på trening med Søgne FKs junior 1, samt noen fra 2. laget mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Skal bli Sørlandets beste juniorlag

  Nicolai Prebensen
  12. feb 2018
  21:23
Ikke helt uventet legger Jacob Rogstad lite imellom når han snakker om fotball. 1. november samlet han og Søgne Fotballklubb et helt nytt juniorlag i bygda. For to og en halv måned siden bestod laget av åtte spillere, nå har gruppen 39 spillere og to lag.

- Lokale talenter
- Vi har hentet spillerne på bygda. Noen hadde lagt opp, og noen kommer fra yngre årsklasser. Felles for de aller fleste er at de har mage år bak seg på fotballbanen allerede. Akkurat nå er vi et 2.divisjonslag, men om ikke lenge skal vi kjempe i toppen. I løpet av to år er vi Sørlandets beste juniorlag, sier hovedtrener Rogstad selvsikkert.

Det aller viktigste nå er kvalifiseringskampen til 1. divisjon tirsdag kveld klokken 20,00.

- Vi har meldt oss til 1. divisjonsspill og siden vi er ett nytt lag må vi kvalifisere oss. Vi skal spille mot Gimletroll tirsdag, i tillegg til kamper mot Våg og Lillesand. Vinner vi en av disse kampene mener jeg vi er klare for 1. divisjon fra våren av, sier han videre.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Hovedtrener Jacob Rogstad setter fart på ungdommene under oppvarmingen på Toyota-banen mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).

Rogstad sier videre at det er mye arbeid som skal gjøres fremover.

- Nytt lag
- Vi er jo et helt nytt lag. Mange av spillerne er forholdsvis ukjente med hverandre, men dette skal vi få til. Det er enda en god stund til seriestart, og selv om vi neppe vinner serien i år, blir det en helt annen historie neste år, avslutter han i det treningen på en iskald Toyota-bane starter mandag kveld.

- Om to år er vi Sørlandets beste juniorlag, sier en selvsikker hovedtrener for Søgne FKs fotballtalenter, Jacob Rogstad. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no