Innsendt
Glade deltagere og vinnere i Søgne Open. (Foto: Olav Eieland)

Søgne Open

  Nicolai Prebensen
  12. feb 2018
  14:01
Av Olav Eieland

Søgne IL Volleyball har sist sommer og høst hatt et nytt spennende prosjekt med «Søgne Open» turneringer.

Klubben fikk kroner 5.000 i støtte til dette på våren 2017 fra vår kommune sier Olav Eieland, hovedtrener for klubben.

Søgne Open har vært en suksess med over 20 turneringer avholdt både for bygdas uorganiserte barn og unge og de mer etablerte spillerne.

Sponsoravtale
Nå i vinter fikk klubben endelig en fast sponsoravtale med Søgne og Greipstad Sparebank og bruker nå av de midlene til å avholde nye Søgne Open runder, innendørs i Nygårdshallen mandager og torsdager kl 19-2030. Det er åpent for alle og gratis å delta. Det er sponsede pizza gavekort fra Bageriet på Tangvall som premiering og det er premier hver spilledag.

Dette et et stort løft både økonomisk og praktisk for klubben med behov for turneringsleder og orden i baner, markeringer og regler, men det er ikke mer høytidelig enn at våre topp-spillere gjerne har matchet seg opp sammen med nybegynnere og mix lag. Dette går an og det blir jevne kamper siden vi har et handicap-poeng system, sier Eieland.

Det er usikkert hvor lenge klubben holder på med dette utover våren, men frem til påske er sannsynlig.

Sandbane
Da starter jo utesesongen og da er det veldig snart igang med Søgne Open på sandbanene.

Turneringene starter alltid med litt oppvarming og en liten volleyball-klinikk med terping på noen spesielle beachvolleyteknikker og skulle således ha litt å tilby både øvd og uøvd!

Til våren starter utesesongen og da er det veldig snart igang med Søgne Open på sandbanene. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no