Organisasjonssjef Gustav Skretting blir pensjonist fra 1. juni. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kommunalsjefen blir pensjonist

  Nicolai Prebensen
  12. feb 2018
  11:57
Kommunalsjef Gustav Skretting (65) blir AFP-pensjonist 1. juni 2018.

Det melder fvn.no mandag formiddag.

Skretting overtok jobben som organisasjonssjef i Søgne kommune etter at Monica Nordnes sluttet sommeren 2016. 

- Mange flinke ansatte
Til Fædrelandsvennen sier Skretting at han har hatt en interessant jobb med mange flinke ansatte.

- Rettsaken har ingenting med oppsigelsen å gjøre. Det ble nå fordi kona mi blir pensjonist samtidig, sier han til avisen.

Gustav Skretting har vært ansatt i Søgne kommune i over 28 år, og har hatt stillinger som kommunalsjef helse- og omsorg, kontor- og personalsjef og assisterende rådmann og tjenestesjef.

- Trist
- Jeg synes at det er utrolig trist at Gustav Skretting nå velger å slutte. Det er få som har lagt ned mer tid og krefter i denne kommunen enn han. Han har blant annet vært Assisterende rådmann, Tjenestesjef, Kommunalsjef for Helse og omsorg og tjent kommunen i over 28 år. 

- Han har en enorm ansvarsfølelse og han er glad i folk. Jeg synes det sier mye om Gustav at han tok på seg oppgaven med å være Organisasjonssjef i den vanskelige situasjonen som Administrasjonsavdelingen sto i. Det er som sagt trist, men jeg har stor forståelse for at han nå velger å slutte, skriver rådmann Kim Høyer Holum i en kommentar til N247.


Sist oppdatert 12.02.2018 klokken 14:44 av Nicolai Prebensen

Gustav Skretting har sagt opp jobben som organisasjonssjef i Søgne kommune. Han fratrer 31. mai. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no