Innsendt
- Nordsjø Odin er en veldig fin hest som vi skal få det mye moro med, mente Øystein Tjomsland. (Foto: Team Tjomsland)

Tjomsland-talentet innfridde til fulle

  Jon Aamodt
  12. feb 2018
  11:06
Med selveste Tekno Odin som pappa er det stilt store forventninger til Tjomsland-traveren Nordsjø Odin. Søndag debuterte stortalentet med seier på Sørlandets Travpark.

Det har vært hvisket forventningsfullt om Øystein Tjomslands årgang av 3-åringer, "juniorlaget", en god stund. Det kan være slik at den sørlandske topptreneren har sitt beste kull med unghester noensinne denne sesongen. Søndag viste Søgne-treneren frem det første stortalentet i flokken på hjemmebane, Tekno Odin-sønnen Nordsjø Odin.

Debutanten skuffet på ingen måte, selv om han fikk tøff kamp til kort før mål av rutinerte Komnes Bork. Da utfordreren galopperte 100 meter fra mål var seieren imidlertid sikret, og Nordsjø Odin kunne seiersdefilere på direkten.

- Vi fikk kamp og min hest var ikke trøtt, men jeg var jo redd at vi også skulle kjøre i galopp. Det gikk i 1.27-1.28-fart ned oppløpet. Han lærte mye av løpet i dag og det var en veldig fin debut. Jeg var fornøyd med at han mestret den press-situasjonen han var i på slutten. Han er tidlig fremme, og da er det naturlig at han var førstemann ut av mine 3-åringer. Nordsjø Odin er en veldig fin hest som vi skal få det mye moro med, mente Øystein Tjomsland.

Det er det vanskelig å si seg uenig i. Nordsjø Odin travet 1.34,1/2140 meter i regn og sterk vind i Travparken.

Richard Ekhaugen
Sørlandets Travpark AS
Samfunns- og mediekontakt


Nordsjø Odin travet 1.34,1/2140 meter i regn og sterk vind i Travparken. (Foto: Team Tjomsland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no