Snitter og kaker til alle på byggeplassen fredag. Kranselaget markerer at nybygget på Lunde er under tak og tett. (Foto: Jon Aamodt)

Kranselag på Lunde - Flytter administrasjonen til nybygget

  Jon Aamodt
  09. feb 2018
  14:57
Fredag markerte Murisør AS at nybygget «Lunde Park» er under tak og tett, og inviterte de rundt 30 arbeiderne på byggeplassen til kranselag.

- Hele bygget skal være klart i uke 36 og det klarer vi takket være god innsats fra alle dere som jobber her, sa Tom Arne Aamodt fra Murisør til alle som hadde benket seg rundt bordet i byggets første etasje. 

Totalt 10 bedrifter innenfor håndverkstjenester og arkitekter leverer tjenester til nybygget, hvor det for tiden er høy aktivitet. 12 av leilighetene er allerede solgt ifølge byggherren. 

Flytter fra Lohnelier til Lunde
Næringsarealene i det nye bygget skal være ferdig før sommeren og Murisør flytter hele sin administrasjon hit til Lunde, trolig allerede før sommerferien. Dagens lokaler på Lohenelier skal være fraflyttet innen 31. august og Aamodt vil helst slippe å ta flyttingen når folk kommer tilbake etter ferien. 

- Vi får greie lokaler og et salgskontor lett tilgjengelig for kunder når vi kommer hit til Lunde, sier Aamodt.

Lundehagen
I etasjene over næringsdelen pågår byggearbeidene for fullt. Innvendige vegger begynner å komme på plass og leiligheter begynner å ta form. På taket er arbeidet med Lundehagen godt igang og allerede nå får vi en formening om hvordan taket og hagen vil bli seende ut om ikke lenge.

Lunde Park ble første gang presentert for publikum i oktober 2016.


Tidlig i 2017 ble det gamle bankbygget revet og grunnarbeidene til nybygget startet opp. Nå, et år senere er bygningen tett og i løpet av september skal leilighetene være klar til innflytting. 
 


Leilighetene begynner å ta form. Tom Arne Aamodt viser utsikten mot Lunde fra en av balkongene i nybygget. (Foto: Jon Aamodt)

Parkeringskjelleren under bakken er allerede i bruk av de mange håndverkerne som arbeider på bygget. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no