Foreløpig er det tomt i lokalet på Linnegrøvan, men fra 5. mars håper Charlotte Zimmermann alt skal være klart til åpning av "Charlottes fotterapi". (Foto: Jon Aamodt)

Etablerer fotterapi på Linnegrøvan

  Jon Aamodt
  08. feb 2018
  12:14
Etter et par år som ansatt i bransjen starter Charlotte Zimmermann sin egen virksomhet innen fotterapi i Søgne. 

- Jeg hadde lyst til å starte for meg selv og når jeg bor her i Søgne var det et naturlig valg å starte virksomheten her, sier hun.

Zimmermann har gjennomført tre års utdannelse og er autorisert fotterapeut. Etter endt utdanning har hun arbeidet i Kristiansand og Mandal før hun nå starter for seg selv i Søgne med «Charlottes fotterapi».

Leier lokaler på Linnegrøvan
Hun har leid lokaler i andre etasje i XR-bygget (tidligere Bakke Elektro), og nå venter hun på alt utstyr hun trenger for å starte opp virksomheten. 

- Det ligger litt investering i å starte opp. Stoler til behandling, kontormøbler, diverse utstyr til behandlingen, datautstyr og mye annet skal på plass. Som autorisert helsepersonell er vi underlagt strenge krav til hygiene og journalføring, så også her er det ting som skal være på plass før vi kan starte opp og ta imot kunder, sier hun.

Åpner 5. mars
Hun er selvsagt spent på markedet her i Søgne, men har stor tro på at det skal være behov for de tjenester hun kan levere. 

- Går alt etter planen blir det åpning mandag 5. mars, og da skal jeg være klar for å ta imot de første kundene, sier Zimmermann. 

Charlotte Zimmermann skal drive sin nye virksomhet fra andre etasje i XR-bygget på Linnegrøvan. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no