Førstehjelper og ulykkesforsker Trond Boye Hansen.

- Jeg har jo en godkjent stol, så da er alt ok

  Nicolai Prebensen
  11. mars 2018
  13:29
Mandag 12. mars inviterer Nullvisjonen i Søgne, Songdalen og Vennesla samt Trond Boye Hansen som er førstehjelper og ulykkesgransker alle til et møte om sikring av barn i bil. Møtet holdes på Søgne gamle prestegård fra klokken 18.00 - 20.00.

- Mange tenker at jeg har jo en godkjent stol, så da er alt ok. Spørsmålet er om det er det, sier Tom Erik Dønnestad i Nullvisjonen.

- Mange spørsmål og svar
- Fester du stolen riktig i bilen, passer stolen i din bil og til ditt barn, bruker du beltesamler mellom skulderstroppene? Dette og mange flere spørsmål og svar skal tas opp under møtet 12. mars som er helt åpent og selvsagt gratis, sier Dønnestad (bildet).

Arrangøren har invitert alle barnehager og helsestasjoner i sitt dekningsområde i et håp om å nå mange.

Viktig budskap
- Vi vil gjerne nå alle med dette viktige budskapet, besteforeldre som kjører på barnebarn eller andre som frakter våre små håpefulle, avslutter han.

I Nett TV-vinduet hører du Trond Boye Hansen fortelle om beltebruk etter et tidligere arrangement på Søgne gamle prestegård.
Sist oppdatert 11.03.2018 klokken 13:35 av Jon Aamodt

Ambulansesjåfør og ulykkesgransker Trond Boye Hansen sier at feil beltebruk er hovedårsaken til at barn dør i bil. (Foto: Fredrik B. Laache)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no