Lisbeth Hansen har drevet Farmors kjøkken siden 2016. Nå får hun med Siri Repstad som daglig leder av kafeen på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

Farmors kjøkken til Tangvall

  Jon Aamodt
  05. feb 2018
  12:37
- Vi gleder oss veldig og vi er veldig spent og akkurat nå har vi veldig mye arbeid foran oss, sier Lisbeth Hansen og Siri Repstad til N247 mandag formiddag.

I over ett år har det pågått planlegging og etter nyttår startet arbeidene med lokalene som skal bli til Farmors kjøkken på Tangvall. Det er de tidligere lokalene til Torvets Cafe& Pub som skal rigges istand og bli til en helt ny kafé. Lisbeth har drevet cateringvirksomhet med Farmors kjøkken fra september 2016 og i løpet av mars-april utvider hun med nystartet kafé .


- Jeg følte at det var på tide å gjøre noen endringer. Cateringen har gått over all forventning og jeg vil sende en stor takk til alle som har brukt oss. Jeg har tenkt lenge på veien videre og var så heldig å få en engel her til meg. Siri Repstad med lang erfaring fra bransjen er kommet inn og skal være daglig leder på Tangvall. Her skal vi drive en vanlig kafé på dagtid og her kan også folk bestille og hente varer fra cateringvirksomheten, sier Hansen.

Kafé og utsalg
Maten til kafeen skal komme fra Farmors kjøkken på Lohnelier og kun den siste finpussen før servering blir gjort i kjøkkenet på Tangvall. I tillegg til servering blir det også utsalg av ferdige produkter fra Farmors kjøkken i lokalene på Tangvall.

- Vi selger ferdige varer i dag også og vi har kunder som kommer til Lohnelier for å hente ett brød. Dette vil bli mye enklere når vi åpner i lokalene på Tangvall. 

- Det blir store endringer i lokalene på Tangvall før Farmors kjøkken åpner dørene. Vi skal gjøre det så trivelig som mulig og dette skal være et sted for alle. Alt blir nytt, sier Hansen som tror kafeen vil være et supplement til de serveringstilbudene som finnes på Tangvall i dag. 

Åpner i mars eller april
- Vi regner med at det blir noen hektiske uker nå frem til vi skal åpne, men det skal bli godt å komme igang og vi gleder oss masse til å ta imot kunder i helt nye lokaler på Tangvall en gang ut i mars eller april. Endelig tid for åpning vet vi ikke enda, men det skal vi komme tilbake med i god tid, sier de to ivrige damene til N247. 
Sist oppdatert 05.02.2018 klokken 12:56 av Nicolai Prebensen

Catering fra Farmors kjøkken. Snart åpner ny kafé på Tangvall med mat fra samme kjøkken. (Foto: Privat)

All mat fra Farmors kjøkken produseres i lokalene på Lohnelier i Søgne. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no