Oda Sangvik Abrahamsen spilte et effektivt og godt angrepsspill sammen med lagkameratene søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vi er best av alle i angrep

  Nicolai Prebensen
  04. feb 2018
  19:27
Søgne HK - Øvrebø 32-20 (15-9), kvinnenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.

Søgne HK leverte en solid hjemmekamp mot Øvrebø søndag kveld. Et svært effektivt angrep mot et noe svakt forsvar fra gjestenes side førte til ledelse tidlig i kampen, og hjemmelaget så seg aldri tilbake.

To sikre poeng
Målforskjellen steg jevnt og trutt og de rundt 50 tilskuerne i Tinntjønnhallen var ikke i tvil om at kvinnene skulle komme fra seriekampen med to poeng.

Også keeper Eline Snaprud Simonsen hadde en god kveld mellom stengene, men trener Egon Lerøy var ikke like fornøyd med forsvarsspillet.

- Best i angrep
- Vi er det beste angrepslaget i vår serie, men i forsvar har vi langt igjen. Dette vet spillerne forbannet godt, og de vet også hva treningene vil dreie seg om fremover. I kveld burde Øvrebø maksimum fått lov til å få 14 baller i nettet. De fikk seks for mye, noe som skyldes forsvarsspillet, sier han.

Han er også klinkende klar på hva som skal skje neste kamp på bortebane.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Christine Hægeland Larsen ble kveldens mestscorende med åtte nettkjenninger søndag. (Foto: Nicolai Prebensen).

- En kamp de sent vil glemme
- Vi spiller mot tabelltopp Våg 2 i Aquarama 13. februar. Med mindre kristiansanderne spiller med halve 2. divisjonslaget nok en gang, noe de forøvrig burde holde seg for gode til, skal vi gi dem en kamp de sent vil glemme. Vi skal senke dem, mer er det ikke å si om det, avslutter han.

Søgne HKs A-lag på kvinnesiden ligger på fjerdeplass på tabellen med 17 spilte kamper og 22 poeng. På toppen er Våg 2 med samme antall spilte kamper og 30 poeng. Like under er Grindheim med 29 og med 26 poeng er Giv Akt 1 på tredjeplass. Sistnevnte har en kamp mer spilt enn Søgne.

Mestscorende
Kveldens mestscorende spiller var Christine Hægeland Larsen med åtte nettkjenninger. Oda Sangvik Abrahamsen scoret syv.

Greipstad IL
I nabobygda spilte Greipstad ILs kvinner et om mulig enda bedre angrepsspill da de vant hele 40-25 i Nodelandshallen mot Grane Arendal 2 i kvinnenes 3. divisjon søndag kveld. 

Greipstad IL innehar en femteplass på tabellen med 22 poeng. På toppen ligger Ak 28 med 32 poeng, men med en kamp mer spilt.
Sist oppdatert 04.02.2018 klokken 19:37 av Nicolai Prebensen

Christine Hægeland Larsen i angrep søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no