Rikke Strandli snappet ballen 10 sekunder før kampslutt og var med på å berge to poeng for hjemmelaget søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vi er ikke friskmeldt

  Nicolai Prebensen
  28. jan 2018
  17:57
Greipstad IL - Åkra 21-20 (12-10), kvinnenes 3. divisjon, Nodelandshallen.

Hjemmeseieren søndag kveld satt langt inne for Greipstad-damene. Etter å ha ligger foran med to-tre mål stort hele kampen øyner gjestene på nest sisteplass på tabellen muligheter for to poeng etter å ha utliknet til stillingen 20-20 med to minutter igjen av kampen. Greipstad bommer på en hundreprosentssjanse og Åkra går inn i et langt angrep uten å lykkes.

Redder to poeng
10 sekunder før kampslutt snapper Rikke Strandli ballen og sender ballen til Caroline Knutsen som kaster seg inn i feltet og redder begge poengene til hjemmelaget.

- Vi er ikke friskmeldt, slår trener Bjørn Hagen fast.

- Forsvaret var bra i dag, men angrepet var noe svakt. Vi merker at Inger (Løwø Syvertsen, red.anm) ikke spilte i dag og vi har mye å trene på fremover, sier han.

Grunnen til at bunnlaget tok igjen Greipstad-damene i sluttminuttene kan være en av sesongens klareste meldinger til et svært stille og lydhørt publikum i Nodelandshallen.

- De skyter over
- Dere trenger ikke gå ut på dem, de skal gjennom alle sammen med unntak av nummer 11 (Ida Løwø Antonsen). Skyter de, skyter de over. Steng heller igjen bak, skrek Åkra-trener Henning Stueland.

En melding til eget lag som ingen andre i hallen hadde noe problem med å få med seg, og til stor forlystelse for Greipstad-trener Hagen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Greipstad-trener Bjørn Hagen var klar på at 3. divisjonslaget hans ikke er friskmeldt enda. (Foto: Nicolai Prebensen).

Ingen storkamp av Greipstad søndag, men det er poengene som teller. Toppscorer for hjemmelaget ble Ida Løwø Antonsen med 9 nettkjenninger.

Midt på tabellen
Greipstad ligger nå midt på tabellen på en syvendeplass med 16 spilte kamper og 18 poeng. På topp ligger AK 28 med 19 kamper og 32 poeng. Neste hjemmekamp for Greipstad-damene er 4. februar klokken 17.40 mot Grane Arendal 2.

Ida Løwø Antonsen ble ettermiddagens toppscorer med ni nettkjenninger. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no