Gutter 9 tar gjerne en "Usain" etter scoring. (Foto: Nicolai Prebensen)

Over 300 på interncup

  Nicolai Prebensen
  27. jan 2018
  15:27
Over 300 jenter og gutter i alderen seks til 12 år spiller i helgen Søgne og Greipstad Sparebankcupen, en internturnering for Søgne Foballklubbs yngre medlemmer.

43 lag
Hele 43 lag med fem utespillere og flere innbyttere stiller og lørdag var det de aller yngstes tur. Søndag er det spillerne opp mot 12 år som har sin cupdag.

- Vi vet ikke for hvilken gang denne cupen arrangeres, det er mange år, men Gunnar (Engebu, red.anm.) er i Oslo i dag og vi er bare en «halv Gunnar hver», sier Elin Brufjell Engebu og Trond Alfredsen (artikkelbildet under) som er «stand inn» for nevnte Oslo-farer.

- Liv og moro
- Det er en stille periode og det er alltid moro å invitere til litt liv og moro for de yngste spillerne i klubben, sier Engebu på telefon fra Ullevål stadion.

- Med foreldre, søsken, besteforeldre samt onkler og tanter er det derfor et høyt aktivitetsnivå i Nygårdshallen denne helgen. Alle er vinnere i helgen og alle får medalje. For de yngste er dette en av de aller første turneringen de spiller, og jeg kan love deg at for dem er denne helgen noe de har sett frem til i lange tider, avslutter han.

Søndag starter interncupen klokken 09.00.

Høy klasse over teknikken til Hussein (9) i Nygårdshallen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Langenes gutter 9-2 mot Lunde 9-3 i Nygårdshallen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no