Innsendt
"Gamlekara" vant enkelt tre sett mot Farsund torsdag kveld. F.v.: Jarle Thoresen , Kjetil Karlsen, Ari Hamiti, Olav Eieland, Endre Try Stouslamd og Markus Haukås (Foto: Olav Eieland)

«Gamlekaras» dag

  Nicolai Prebensen
  26. jan 2018
  09:22
Av Olav Eieland - Søgne volleyball

Det har vært en tung høst for flere av klubbens gode lag. Sist helg måtte G17 laget trekke seg midt under NM-kvalifiseringen, som de var tittelforsvarere av etter å ha vunnet i fjor. 

I år var det såvidt vi klarte å stille mannskap; med bla en av de sentrale leggerne ute på grunn av blindtarm, to kanter med influensa og to spillere med strekkskader ble det en tung spilledag, med kun seks spillere i troppen. I tillegg fikk en av de sentrale midtspillerne en hard ball i hodet og måtte kaste inn håndkleet. Dermed ble laget redusert til fem spillere og da var det bare å tusle slukøret hjem.

Torsdag, i hjemmekamp mot Farsund IL som ligger høyt på 3. divisjonstabellen, klarer vi også såvidt å få stilt lag. Med er sentral kantsmasher, Nicolai Lohne ute med overtråkk, Vetle Try som er viktig midtspiller er ute i sykdom og flere andre  borte av ulike grunner, ble det «gamlekaras» dag. Med  Jarle Thoresen, Kjetil Karlsen, Ari Hamiti, Olav Eieland, Endre Try Stousland og Markus Haukås var det høy gjennomsnittsalder mot et meget godt U21 lag fra Farsund, med betydelig bredere stall. 

Likevel tar Søgne IL Volley lett seieren med 3-0 i sett, og såpass klare settsiffer som 25-22, 25-11 og 25-10 ble det høy stemning blant de 10-15 tilskuerne i hallen.

Vi vil spesielt fremheve ekstremt god serving, som fikk Farsund ut av balanse. Farsund spiller vanligvis en kjapp volleyball variant med raske opplegg både til kant og midt angripere, hvor motstanderne ofte ikke får satt mer enn enkelt spiller blokk som mottrekk. Likevel, det er en krevende spillestil, og i dag hadde ikke laget gode nok mottak til å stå imot servepresset fra våre gutter. I tillegg hadde vi gode smashere som faktisk for det meste slo over motstander blokka, og plasserte angrepene bra.

Dette plasserer Søgne på 2. plass i serien, og neste torsdag er det hjemmekamp igjen, mot serieleder Grimstad, klokken 18.30 i Nygårdshallen. Da må alle volleyballinteresserte møte opp.
Sist oppdatert 26.01.2018 klokken 09:24 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no