Jarle Rogstad og Ditlef Ueland (innfelt) er Søgne-herrenes hovedtrenere i inneværende sesong. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)

Ueland og Rogstad trener herrelaget i 2018

  Nicolai Prebensen
  24. jan 2018
  15:56
- Vi har skrevet under kontrakten, men ikke levert den enda. Vi må jo studere den nøye når det er daglig leder i Søgne FK, Reidar Ruden som har skrevet den, sier Ditlef Ueland lattermildt til N247 onsdag ettermiddag.

Ueland og Jarle Rogstad har trent herrelaget under oppkjøringen til årets sesong, og Ruden sier at det virker svært profesjonelt det de driver på med.

- Løper som «gale»
- Jeg har vært til stede på et par treninger og spillerne løper som «galninger» der oppe på kunstgresset. Begge de to ønsket en ekstern trener, men det fikk vi ikke til og nå har i alle fall jeg fått det som jeg ville, sier han fornøyd.

Under fjordårets sesong hadde herrelaget ikke mindre en fire trenere, en løsning som kanskje ikke var helt optimal. 4. divisjonslaget endte til slutt på en åttendeplass på tabellen.

Lang erfaring
Både Ueland (bildet) og Rogstad har lang erfaring fra herrefotballen og begge skal fortsette som spillere.

- Vi har satt oss klare mål for sesongen, og det første er å «sette fyr» på stadion i Mandal når vi møter MK i den første NM-kvalifiseringskampen 23. mars. Da er det bare å møte opp å se på det jeg mener er et nytt og råkjapt lag som skal løpe fra de fleste, også med ball, sier han.

Ny keeper
Jarle Rogstad (bildet) forteller at laget har hentet inn en ny keeper etter at Jesper Augustinsen Andersen forsvant ut av bygda i studier.

- Vi har hentet Kevin Kristensen som kommer fra Ullensaker/Kisa som spiller i OBOS-ligaen. Han studerer ved UIA og vi håper at han er god. Han var riktignok ikke førstekeeper, men nivået han har spilt på er høyt. I tillegg har vi hentet keepertalentet Erlend Udjus fra egne rekker. Han er et supertalent mellom stengene. Ut over dette er årets stall god. Vi har 18 ivrige spillere fordelt på unge talenter og erfarne herrelagsspillere. Får vi tak i et par spillere til er stallen komplett, sier Rogstad.

IK Start
- Akkurat nå trener vi tre ganger i uka, knallhardt, og skal være det best trenede laget i serien i år. Vårt første mål for sesongen er å vinne de to første kvalifiseringskampene til NM, da får vi antagelig IK Start på hjemmebane til våren, avslutter han.
Sist oppdatert 24.01.2018 klokken 16:22 av Nicolai Prebensen

Både Rogstad og Ueland (innfelt) er erfarne herrespillere som begge har en bakgrunn fra blant annet Høllen FK. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)

Ditlef Ueland scorer på hjemmebane i sesongen 2017. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no