Flotte ungdommer på nyttårsball. F.v.: Malin, Benedicte og Julie. (Foto: Nicolai Prebensen)

Foresatte rigget til ball for ungdommene

  Nicolai Prebensen
  19. jan 2018
  21:09
Foreldre til elevene på 10. trinn på Tinntjønn- og Tangvall skole stelte til nyttårsball for sine håpefulle på Tinntjønn skole fredag kveld.

128 elever var påmeldt og en «haug» av voksne i hvite skjorter serverte mat fra Junes Kjøkken. Desserten var is og hjemmelagde kaker.

Foresatte er verter
Sosiallærer Tonje Torbjørnsen forteller til N247 at det stort sett er foresatte som steller i stand denne festen. Lærere og ledelse er til stede stort sett kun for å være teknisk hjelp. Noe rektor Jarle Langeland kunne bekrefte da han tok imot gjestene klokken 19.00 i kantina på Tinntjønn skole.

- Jeg er bare her for å være tilstede. Jeg skal holde meg unna det meste, dette er kvelden hvor ungdommene er i fokus, ikke oss. Det skulle tatt seg ut, sa han.

Det er et forholdsvis mangfoldig program de 128 gjestene skal gjennom lørdag.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Mannfolkene hadde fått beskjed om å skjære opp kakene, samt å varme pølser til staben som var i sving under nyttårsballet på Tinntjønn skole fredag kveld. Atle Try Stousland og Bernt Dag Ravnevand i glutenfri sone, mens Geir Tønnesland er utenfor sonen, og jobber. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Danseløve
- Det skal holdes taler, damenes og herrenes, kveldens danseløve skal kåres og selvsagt også ballets dronning. I tillegg kommer flere kåringer som blant annet ballets blideste elev. Kveldens hovedattraksjon er selvsagt dansen, og det er rigget til en skikkelig scene og dansegulv i Tinntjønnhallen, avslutter Torbjørnsen.

Nyttårsballet avsluttes ved midnatt.

Bildet under: Fotograf Glenn Ivar Tønnessen fotograferte ungdommene foran «Hollywood-veggen» før de inntok festbordet fredag kveld.


"Chilla" litt før middagen. F.v.: Olav, Peder og Trond Simen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Foresatte klare til å servere sine håpefulle mat fra Junes Kjøkken. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no